Business Net

Conexiuni la internet la viteze 4G+ pe laptop, tabletă sau smartphone, individual sau în grup.

 • Share

Abonamentele Business Net asigură conexiuni rapide la internet pe laptop, tabletă sau mobil în pachete adaptate pentru fiecare dintre angajații tăi. În plus, pachetele Business Net pot fi utilizate flexibil - individual sau în grup - pentru optimizarea modului în care resursele de trafic sunt consumate.

Ia internetul mereu cu tine, așa cum vrei

fast delivery

Informațiile ajung la tine super-rapid

Traficul de internet inclus este la viteze 4G și 4G+ și ai la dispoziție o gamă variată de echipamente mobile, astfel încât angajații companiei tale să aibă acces rapid la aplicațiile de business de care au nevoie, în timp ce rămân conectați la proiectele în lucru de oriunde.

scalabilitate

Resurse flexibile de trafic folosite individual sau în grup

În funcție de pachetul ales, angajații tăi pot folosi traficul de internet în mod individual pe propriile numere sau la comun cu alți colegi. Iar dacă vrei să optimizezi și mai mult costurile companiei tale, alege opțiunile de internet suplimentar Business Net ce pot fi activate peste orice abonament de voce Business Mobile.

performanta

Colaborare și productivitate pentru toată echipa

Activează pe echipamentele mobile ale angajaților tăi suita de productivitate și colaborare Microsoft Office 365. Compania ta are astfel acces la servicii complete, simple și flexibile. Aplicațiile Office cu care ești familiarizat sunt disponibile atât pentru calculator, cât și pentru smartphone sau tabletă, și beneficiază de spațiu de stocare online. În plus, poți organiza conferințe video securizate și ai acces la intranet.

Reducerea costurilor

Optimizarea costurilor

Fiecare abonament Business Net îți oferă posibilitatea să ții costurile companiei tale sub control. În funcție de nevoile tale, poți alege să limitezi viteza de navigare după terminarea traficului inclus sau să continui navigarea la viteze maxime cu un tarif de doar 1,25 € pentru fiecare 2 GB consumați. În plus, traficul de internet efectuat între orele 00:00 si 07:00 este gratuit, pentru că ai inclusă opțiunea Happy Night în toate abonamentele.

Oferta recomandată pentru compania ta

business-net-11

  Business Net 11

 • Lenovo Tab4 16GB LTE 8 inchi black
 • 10 GB trafic trafic inclus național și roaming în SEE
 • Happy Night
 • Trafic individual sau comun între angajați
 • 11€/ lună (fără TVA)

Sau creează soluția potrivită afacerii tale

1

Alege mai întâi dispozitivul cu care se conectează fiecare angajat

În funcție de nevoile și modul de conectare folosit de fiecare dintre angajați, poți alege între un modem USB, un modem Wi-Fi sau o tabletă. Iar dacă nu ai nevoie de dispozitiv, poți rămâne doar cu cartela SIM.

2

Alege tipul abonamentului Business Net

Alege abonamente cu resurse de trafic utilizabile individual sau la comun, pe tabletă, laptop sau smartphone, precum și volumul necesar de trafic în țară sau în roaming SEE.

3

Selectează modul de tarifare după depășirea traficului inclus

Poți alege cum va fi tarifat traficul de internet după utilizarea resurselor disponibile în abonament: gratuit și nelimitat, dar cu o viteză de până la 128 Kbps pentru download și 64 de Kbps pentru upload, sau la viteza maximă, cu plata unui tarif de 1,25 € pentru fiecare 2 GB consumați.

location-pin

Află de la reprezentantul dedicat din echipa Relații cu Clienții sau de la un consultant Telesales Orange care este abonamentul Business Net potrivit angajaților tăi.

Vezi detalii

Opțiuni Business Net pentru abonamentele de voce

Dacă ai nevoie doar de suplimentarea resurselor de trafic pe smartphone, poți alege să activezi peste abonamentul existent Business Mobile o opțiune de internet special concepută pentru companii.

Pachete Business Net
500 MB
Business Net
1 GB
Business Net
2 GB
Business Net
4 GB
Business Net
10 GB
Resurse de internet la viteze 4G+ 500 MB 1 GB 2 GB 4 GB 10 GB
Acces nelimitat în Portalul Orange pe mobil
Tarif 1 € / lună 1,5 € / lună 2 € / lună 2,5 € / lună 5 € / lună

Portalul Orange pe mobil disponibil la adresa m.orange.ro oferă acces la știri, informații de business, meteo și diferite servicii personale. Tarifele sunt fără TVA.

Întrebări frecvente

Traficul inclus poate fi cosumat național sau în roaming în SEE în funcție de abonamentul pe care îl ai.

Unele abonamente Business Net nu permit activarea serviciului de roaming. În cazul în care doreşti să beneficiezi de serviciul de roaming va trebui să soliciţi în prealabil înlocuirea abonamentului tău. Vei fi notificat prin SMS cu privire la consumul lunar. Orange permite accesul la orice tip de trafic, servicii, aplicații sau conținut, fără limitări, blocări sau tratamente preferențiale.

În cazul abonamentelor pentru laptop sau tabletă, după utilizarea traficului inclus viteza de transfer rămâne constantă, iar consumul suplimentar va fi taxat cu 1,25 euro/2 GB (fără TVA). Poți activa opțiunea Cost Control la cerere, pentru doar 1,5 euro/lună (fără TVA), astfel încât să nu plătești nimic suplimentar față de abonamentul lunar. După consumarea traficului inclus, viteza de transfer va fi de până la 128 Kbps pentru download și 64 Kbps pentru upload.

În cazul opțiunilor pentru smartphone, după utilizarea traficului inclus viteza de transfer rămâne constantă, iar consumul suplimentar va fi taxat cu cu 2 euro/1 GB (fără TVA).

Pentru pachetele cu acces la roaming în SEE, tarifele standard de roaming în SEE sunt egale cu tarifele naționale standard pentru abonamentul curent. În restul lumii, se aplică tariful standard pentru traficul de roaming corespunzător țării vizitate.

Unitatea minimă de consum este 1 KB (1 kilobyte). Traficul de internet este valabil o lună întreagă de facturare, iar cel neutilizat nu se reportează.

Limita de consum date in roaming SEE fara cost suplimentar este calculată în funcție de valoarea lunara a pachetului de servicii Orange Business Mobile conform formulei:

Valoarea Lunara a Pachetului de Servicii


Tariful reglementat de wholesale pentru serviciul de date in roaming

* 2

Tariful reglementat de wholesale pentru serviciul de date în roaming pentru 1 GB este de 6 € – în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2018; 4,5 € – în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2019; 3,5 € – în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2020; 3 € – în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2021; 2,5 € – începând cu data de 1 ianuarie 2022. Acesta poate suferi modificări ulterioare, în conformitate cu reglementarile și/sau legislația UE în vigoare.

Abonamentele Business Net pot fi activate ca soluții individuale, prin care fiecare utilizator beneficiază de trafic de date propriu, sau ca abonamente de grup, prin care toți utilizatorii împart traficul total de internet alocat de pachetele Business Net.

Pe același cod de abonat pot fi active oricâte abonamente individuale Business Net pentru laptop și tabletă, dar poate fi format un singur grup Business Net, cu un număr nelimitat de utilizatori.

Anumite abonamente Business Net pot să împartă traficul de internet inclus cu abonamentele de voce Business Mobile și Orange Pro. Pentru aceasta, trebuie să activezi opțiunea Net Share for Business pe fiecare abonament Business Mobile sau Orange Pro. Această opțiune poate fi activată din Contul meu Orange sau prin apel la 456, gratuit de pe telefonul tău Orange.

In cazul in care combini mai multe abonamente poți folosi la comun traficul în funcție de tipul de acces al fiecărui abonament în parte. Vei fi notificat prin SMS cu privire la consumul lunar. Orange permite accesul la orice tip de trafic, servicii, aplicații sau conținut, fără limitări, blocări sau tratamente preferențiale.

Abonamentele Business Net beneficiază de viteze maxime teoretice 4G+/3G+ de până la 500/43,2 Mbps download și până la 150/5,76 Mbps upload, in functie de capabilitatile dispozitivului folosit.

Viteza maxima estimata de transfer 4G+/3G+ de 450/38,04 Mbps download și 100/5,04 Mbps upload si este calculata in conformitate cu prevederile Regulamentului UE 2015/2120 si ale Ghidului Organismului Autorităților Europene de Reglementare în Domeniul Comunicațiilor BOR(16) 127/2016.


Viteza promovata este egala cu maxima estimata.


Mai multe detalii despre aria de acoperire a serviciilor mobile aici www.orange.ro/acoperire/harta-acoperire-retea/

Cu opțiunea Happy Night, traficul național sau în roaming în SEE realizat în intervalul 0:00-7:00 (ora României) nu consumă din traficul inclus în pachet. Traficul efectuat în roaming în SEE se contorizează la limita de consum a serviciilor de date în Roaming în SEE.

Abonamentele Business Net oferă acces la serviciul SMS național sau în roaming, în funcție de caracteristicile abonamentului. Tariful pentru un SMS este de 0,05 euro/SMS+ TVA.
Verifică aici tarifele pentru SMS în roaming.

Opțiunile Business Net trebuie păstrate active cel puțin o lună de facturare și sunt incompatibile cu alte opțiuni de internet. Traficul este valabil o lună de facturare și nu este reportabil. Traficul de internet din opțiuni se consumă înaintea traficului de internet din abonamentul pentru care s-a activat opțiunea (dacă este cazul).

Business Net 1 GB și Business Net 2 GB se pot activa împreună cu toate abonamentele Business Mobile lansate în 21 mai 2018 și Business Group.

Business Net 500 MB, Business Net 4 GB și Business Net 10 GB se pot activa doar împreună cu un abonament Business Mobile lansat în 21 mai 2018.

Poți folosi traficul din opțiuni național sau în roaming în funcție de tipul de acces al fiecărui abonament de voce în parte. Vei fi notificat prin SMS cu privire la consumul lunar. Orange permite accesul la orice tip de trafic, servicii, aplicații sau conținut, fără limitări, blocări sau tratamente preferențiale.

Pentru a avea acces la m.orange.ro cu trafic nelimitat, trebuie să ai configurat în telefonul tău APN (Punct de Acces) "net". Dacă nu poți accesa m.orange.ro de pe telefonul tău, sună la Serviciul Clienți pentru setările corespunzătoare.

Traficul efectuat este nelimitat și gratuit atâta timp cât sunt disponibile resurse de internet în pachet. Acest trafic efectuat în roaming în SEE se scade din limita de consum a serviciilor de date în Roaming în SEE. După consumarea resurselor de internet incluse în pachet sau după depășirea limitei de consum, pentru serviciile de date în roaming în SEE se va aplica tariful aferent serviciilor de date conform abonamentului pentru tot traficul, inclusiv traficul către destinatiile gratuite incluse în pachet.

 • Perioada minimă contractuală este de 12 sau 24 de luni, în funcție de care diferă prețul de achiziție al terminalului
 • Pentru a putea folosi serviciile Orange trebuie să te afli în aria de acoperire
 • Citește aici termenii și condițiile de utilizare din Contractul de furnizare a serviciilor
 • Poți afla despre proceduri de management al traficului și politica de utilizare a serviciilor aici
 • Terminalele funcționează doar în rețeaua Orange România
 • Activarea are loc în maximum 4 (patru) zile calendaristice:
  • (i) De la data la care părțile au semnat Contractul, dacă Orange România nu solicită documente sau constituirea unui Fond de garanție sau a unui Avans pentru risc financiar
  • (ii) De la data la care Clientul a pus la dispoziția Orange România documentele solicitate cuprinzând informații care să ateste identitatea, adresa și o situație financiară corespunzătoare a Clientului
  • (iii) De la data la care Clientul a constituit Fondul de garanție sau Avansul pentru risc financiar

Oferta este valabilă până la data de 31 august 2019, cu posibilitatea de prelungire.

Contactează echipele noastre de consultanți

Dacă dorești să afli mai multe informații despre soluțiile Orange Business Services pentru compania ta sau despre cum poți achiziționa și activa serviciul, contactează reprezentantul dedicat din echipa Relații cu Clienții sau apelează un consultant Telesales Orange.

776 (apel gratuit din rețeaua Orange)

0374.44.7766 (apel taxabil)

Vrei să afli mai multe despre soluțiile Orange sau să primești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale și te vom contacta în maximum 1 zi, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus