×

Telefoane

Utilizatorii Android primesc o functie mult asteptata. Play Store poate descarca acum doua...

Utilizatorii Android primesc o functie mult asteptata. Play Store poate descarca acum doua aplicatii simultan

29.04.2024, 18:49 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Ultima actualizare a magazinului de aplicatii Play Store aduce motive de bucurie pentru utilizatori. Acesta va permite descarcarea a doua aplicatii simultan.

Sunt sigur ca multi dintre noi s-au lovit de experienta frustranta in care trebuie sa astepti dupa fiecare aplicatie in parte pentru a se descarca. Spre exemplu, atunci cand configuram un telefon nou sau am facut o resetare din fabrica vechiului nostru dispozitiv. Resimtim din plin aceasta limitare mai ales daca avem multe aplicatii de descarcat, dar lucrurile urmeaza sa se schimbe.

Potrivit 9to5Google, Play Store poate acum sa descarce si sa instaleze doua aplicatii in acelasi timp, in loc sa va faca sa asteptati ca una sa se termine inainte de a trece la urmatoarea. Publicatia a depistat o noua caracteristica ce ajunge pe o gama larga de dispozitive, inclusiv telefoane si tablete Pixel cu Android 14 cu versiunea Play Store 40.6.31.

Google Play Store poate descarca acum doua aplicatii simultan pe dispozitivele cu Android

Pentru a testa noua capabilitatea a magazinului de aplicatii este suficient sa alegeti doua aplicatii de dimensiuni mai mari. Odata ce ati facut-o, urmariti cum se descarca si se instaleaza impreuna, in loc sa asteptati ca instalarea unuia sa se termine inainte ca celalalt sa poata porni. Asa cum spuneam, functioneaza doar cu doua aplicatii simultan. Pe a treia o vom vedea ca este pusa in asteptare, urmand sa se descarce dupa ce primele doua termina procesul de instalare.

Descarcarile simultane din Google Play nu se aplica actualizarilor aplicatiilor. Acest lucru s-ar dovedi foarte util si speram ca acesta functionalitate se va extinde si catre actualizarile aplicatiilor. Am putea vedea o evolutie a acestei funtii in viitor. Cine stie, poate Google ne va lasa sa alegem cate descarcari sa facem in paralel.

Articolul Utilizatorii Android primesc o functie mult asteptata. Play Store poate descarca acum doua aplicatii simultan apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare