×

5 motive pentru care să alegi abonamentul Yoxo

Yoxo, noul abonament lansat de Orange, este abonamentul pe care îl așteaptă toți iubitorii de digital. Este abonamentul unde regulile le faci chiar tu. Iată în cele ce urmează doar 5 motive pentru care să alegi Yoxo.

articol
Se dă un abonament 100% digital, configurabil, fără limite contractuale, pentru care primești bani înapoi pe netul neconsumat și pe care îl administrezi tu cum și când vrei. Sună bine, nu-i așa?
Ei bine, abonamentul Yoxo, pentru că despre el vorbim, este aici pentru abonații Orange și utilizatorii de cartelă PrePay.
Îl voi descrie mai în detaliu în cele ce urmează.

1. 100% digital

Yoxo este disponibil direct de pe telefonul mobil, atât pentru activare cât și pentru administrare, printr-o aplicație dedicată, disponibilă în Google Play sau App Store. Totul este la îndemâna ta, 24/7. Și nici măcar nu trebuie să îți mai pui reminder pentru plata facturii pentru că plata se face recurent cu cardul bancar, pe care îl declari chiar de la activare.

2. După chipul și nevoile tale

Yoxo îți oferă libertatea de a-ți configura chiar tu resursele în funcție de nevoile tale. La configurația inițială, îți adaugi ce opțiune de internet îți dorești tu, alături de minute și SMS nelimitat. Ce este deosebit este faptul că ai posibilitatea să îți  reconfigurezi abonamentul Yoxo oricând vrei tu și să îți alegi alt pachet de internet pentru luna următoare, în funcție de nevoile pe care le ai în perioada respectivă. 
În plus, după 14 zile de la activare, îți poți cumpăra și alte opțiuni din aplicație, pentru minute internaționale sau servicii cu valoare adăugată.
Dacă vrei să ai acces la serviciul roaming, tot ce trebuie să faci este să intri în aplicație și să activezi o opțiune de internet de minimum 100 GB, care îți oferă acces la roaming în SEE (Spațiul Economic European). Dacă ai nevoie de roaming în afara SEE, poți să îți activezi  opțiunea Roaming Worldwide, tot din aplicație.

3. Fără limite contractuale

Exact așa cum am spus. Yoxo poate fi activat pentru 30 de zile fără nicio obligație contractuală. La finalul celor 30 de zile, abonamentul se reactivează automat, pentru încă 30 de zile, dacă nu soliciți închiderea lui. Oricând vrei tu poți să treci pe un alt tip de abonament sau poți chiar să îți treci numărul pe o cartelă PrePay. Dacă decizi să închizi abonamentul, este bine să știi că îți păstrăm numărul de telefon timp de 90 de zile.

4. Plătești doar ce internet consumi

Da, așa este, Yoxo îți dă banii înapoi pe netul neconsumat. De exemplu, dacă într-o lună ai activat o opțiune cu 60GB de internet, iar la finalul celor 30 de zile nu ai consumat decât 30GB, pentru restul de 30GB primești banii înapoi sub formă de reducere la factura următoare de abonament sau înapoi pe card dacă alegi să îl închizi.

5. Credit suplimentar pentru servicii speciale

Dacă vrei să ai acces la numere naționale scurte, cu tarif special, pentru plata taxa de pod, taxe de parcare, sau pentru SMS-uri de donații către cauzele pe care le susții, poți să își activezi opțiunea ”Servicii premium” care îți oferă 5 euro credit (facturat în RON la cursul Orange, TVA inclus).

Acestea sunt doar 5 motive care te vor convinge să alegi un abonament Yoxo, creat special pentru tine, în așa fel încât să te bucuri de avantajele lui. Totul este simplu și rapid!

Mai multe detalii despre abonamentul Yoxo găsești in secțiunea dedicată din Orange Help sau aici.

Vă doresc toate cele bune!!!
 

Descoperă și alte informații despre acest topic sau împărtășește experiența în Comunitatea Orange.

Intreabă comunitatea, află ce se discută, răspunde la intrebări și vezi ce beneficii poți câștiga.

Intră în comunitate
Orange comunitate


Poți să fii primul care citește următorul articol. Lasă-ne adresa ta de e-mail.

articol
By Alina Dumitrescu
Salut! Sunt la Orange de foarte mulți ani, din care 14 în Customer Service. Pasiunea mea pentru digital și tot ce înseamnă online m-au făcut să ma indrept către Divizia Online. Aici îmi dau seama, în fiecare zi, că a fi digital înseamnă că poți să îți simplifici viața foarte mult. Și am decis să împărtășesc asta cu voi.