×

Orange Smartphone Tester

Orange Smartphone Tester oferă posibilitatea abonaților Orange interesați și unor bloggeri din sfera Tech - să testeze timp de două săptămâni un produs, chiar înainte de a fi lansat pe piață.

articol
Recunosc că mi-ar plăcea foarte mult să pot participa la un Test Drive, să am posibilitatea să testez mașina pe care aș vrea sau aș fi interesată să o cumpăr. Iar dacă la final mi-ar cere cineva să și scriu câte ceva despre ea și mi-ar mai oferi și șansa să o câștig...? Da, adică să primesc o mașină nouă, cadou, doar pentru că am scris frumos despre ea. Sună bine, nu? De fapt, mi-ar plăcea să testez orice produs de care sunt interesată, la fel cum probez o haină într-un magazin.

Cam asta este intenția concursului Orange Smartphone Tester. Oferă posibilitatea abonaților Orange interesați și unor bloggeri din sfera Tech – să testeze timp de două săptămâni un produs, chiar înainte de a fi lansat pe piață. Apoi, cei care trimit un review despre produsul respectiv sunt înscriși la un concurs în urma căruia, prin tragere la sorți, cei mai norocoși îl pot câștiga.

Orange Smartphone Tester, început în 2012, a devenit aproape o tradiție. Dacă apare un telefon sau un gadget nou pe piață, e clar că urmează și concursul. Din seria “dacă apare un telefon nou, vine Orange Smartphone Tester”.  

Ne dorim să avem cât mai multe ediţii  în care să puteți testa și, de ce nu, câștiga, cele mai noi telefoane de pe piaţă.

Așa că, nu mai așteptați, verificaţi dacă Orange Smartphone Tester este live şi nu rataţi înscrierile.

Succes și toate bune!
 
TAGS:
SERVICII


Poți să fii primul care citește următorul articol. Lasă-ne adresa ta de e-mail.

articol
By Alina Dumitrescu
Salut! Sunt la Orange de foarte mulți ani, din care 14 în Customer Service. Pasiunea mea pentru digital și tot ce înseamnă online m-au făcut să ma indrept către Divizia Online. Aici îmi dau seama, în fiecare zi, că a fi digital înseamnă că poți să îți simplifici viața foarte mult. Și am decis să împărtășesc asta cu voi.

sus