×

Cum verific consumul pe cartela mea PrePay?

Poţi afla informaţii legate de creditul disponibil precum şi perioada de valabilitate a creditului sau minutelor aferente contului tău Prepay prin una dintre urmatoarele metode :

  • din contul tău My Orange, secţiunea Consum și facturi - Cronos. Aici găseşti informaţii legate de creditul disponibil precum şi perioada de valabilitate a resurselor disponibile și opțiunile active pe contul tău.
(vezi imaginea alăturată)
  • fie din aplicația My Orange (Android şi iOS)
  • sau apelează de pe telefonul tău mobil numărul scurt 333 sau *133# şi vei primi imediat un mesaj scris pe telefonul tău. Dacă te afli în străinătate, poți verifica consumul prin apel, gratuit la *133#.


Este important să ştii că, pentru a primi o informaţie actualizată despre traficul de internet disponibil, trebuie să închizi în prealabil sesiunea de date, pentru a se putea citi corect resursele rămase.

Serviciul Cronos - Credit Info este gratuit atât în perioada de activitate a contului, cat şi în perioada de graţie şi este disponibil atât pentru utilizatorii PrePay cât şi pentru utilizatorii abonamentului reîncărcabil. 

Ți-a fost de ajutor informația?
781 din 876 de persoane au considerat că acest articol a fost util

Caută răspunsul la întrebarea ta și discută cu membrii comunității


În Comunitatea Orange găsești răspunsuri oferite de clienți, participi la discuții și faci schimb de idei și experiențe.

Întreabă comunitatea Contactează-ne