×

Cum adaugi mai multe imagini într-un singur Story cu Instagram Layout?

Dacă doriți să adăugați mai multe fotografii la un singur Instagram story, puteți folosi funcția Instagram Layout. Iata cum puteti face asta.

articol

Instagram Layout

Funcția Instagram Layout este un instrument încorporat care vă permite să combinați până la 6 fotografii într-o singură imagine. Pentru a folosi această funcție urmați pașii de mai jos:
  1. Deschideți aplicația Instagram pe smartphone și conectați-vă la contul Instagram
  2. Selectați pictograma plus din partea de jos a paginii de pornire, glisați ecranul spre dreapta sau apăsați lung Your story din partea de sus a ecranului pentru a începe să creați un nou story
  3. Selectați pictograma Layout din meniul din partea stângă a ecranului. Apoi selectați una dintre configurațiile disponibile
  4. Puteți face poze noi pentru story folosind camera foto sau puteți adăuga imagini din galeria telefonului alegând pictograma galeriei foto din colțul din stânga jos al ecranului.
  5. Instagram va decupa automat imaginile pentru a se potrivi configurației pe care ați ales-o. Dacă doriți să eliminați sau să înlocuiți orice imagine, atingeți această imagine și selectați pictograma coș de gunoi pentru a o elimina.
  6. După editarea imaginilor, selectați cercul alb cu pictograma bifă pentru a continua.
  7. Pe pagina următoare, puteți adăuga text, stickers, muzică și gif-uri la story. Când sunteți gata să postați, selectați Your story în colțul din stânga jos al ecranului sau pictograma Share din colțul din dreapta jos pentru a alege una dintre opțiunile alternative de partajare.
Să aveți spor în toate!
TAGS:
TIPS&TRICKS

Descoperă și alte informații despre acest topic sau împărtășește experiența în Comunitatea Orange.

Intreabă comunitatea, află ce se discută, răspunde la intrebări și vezi ce beneficii poți câștiga.

Intră în comunitate
Orange comunitate


Poți să fii primul care citește următorul articol. Lasă-ne adresa ta de e-mail.

articol
By Alina Dumitrescu
Salut! Sunt la Orange de foarte mulți ani, din care 14 în Customer Service. Pasiunea mea pentru digital și tot ce înseamnă online m-au făcut să ma indrept către Divizia Online. Aici îmi dau seama, în fiecare zi, că a fi digital înseamnă că poți să îți simplifici viața foarte mult. Și am decis să împărtășesc asta cu voi.