×

Cum programezi un mesaj text pe Android cu Google Messages?

Ce se întâmplă dacă nu vrei să uiți să urezi cuiva "La mulți ani" într-o zi anume sau dacă ai nevoie să contactezi pe cineva dintr-un alt fus orar și nu vrei să-l trezești cu un mesaj? Pentru Android, există mai multe modalități de a programa un mesaj text pentru a fi trimis la o oră sau o dată ulterioară. Aflăm împreună cum.

articol

Cum programezi un mesaj text pe Android în aplicația nativă de mesaje?

Să spunem că ai scris un text, dar ai decis să-l trimiți altă dată. Vestea bună este că poți programa și trimite mesajul mai târziu, funcție disponibilă pe aproape toate telefoanele Android.
De exemplu, dacă ai un telefon Samsung, poți utiliza aplicația nativă Mesaje numită Samsung Messages pentru a-ți programa mesajele.
Pentru a face acest lucru, urmează pașii de mai jos.
  1. Deschide aplicația Samsung Messages, găsește persoana de contact la care dorești să trimiți un mesaj și scrie textul.
  2. Selectează pictograma săgeată din partea stângă a textului, apoi selectează pictograma plus pentru a vedea opțiunile suplimentare.
  3. Din opțiuni, selectează Schedule message
  4. Alege ora și data la care dorești să fie trimis mesajul tău. Selectează Done pentru a confirma
  5. Pentru a termina programarea mesajului, selectează Send.

Cum programezi un mesaj text folosind Google Messages?

Pe multe modele de smartphone-uri Android, Google Messages este aplicația nativă de mesaje. Pentru a programa un mesaj text în Google Messages, urmează pașii de mai jos.

1. Deschide Google Messages, alege destinatarul și introdu textul:2. Ține apăsat butonul Send până când apare opțiunea Schedule send:3. Alege o dată și o oră la care dorești să fie trimis textul și apasă pe Save pentru a confirma alegerea:4. Apasă apoi butonul Send pentru a confirma trimiterea:


Butonul va afișa acum o pictogramă ceas care înseamnă că mesajul tău este programat.
Dacă nu găsești această funcționalitate în aplicația ta de mesaje, este foarte posibil să ai o aplicație diferită de Google Messages și atunci este nevoie să o instalezi din Play Store.

Toate cele bune!
 

Descoperă și alte informații despre acest topic sau împărtășește experiența în Comunitatea Orange.

Intreabă comunitatea, află ce se discută, răspunde la intrebări și vezi ce beneficii poți câștiga.

Intră în comunitate
Orange comunitate


Poți să fii primul care citește următorul articol. Lasă-ne adresa ta de e-mail.

articol
By Alina Dumitrescu
Salut! Sunt la Orange de foarte mulți ani, din care 14 în Customer Service. Pasiunea mea pentru digital și tot ce înseamnă online m-au făcut să ma indrept către Divizia Online. Aici îmi dau seama, în fiecare zi, că a fi digital înseamnă că poți să îți simplifici viața foarte mult. Și am decis să împărtășesc asta cu voi.