×

Cum setezi poza de profil pe Whatsapp?

WhatsApp este cea mai populară aplicație de mesagerie din lume și, indiferent dacă o folosești pentru a discuta cu prietenii, familia sau colegii, fotografia de profil îi ajută pe cei cu care intri în conversație să se asigure că discută cu persoana potrivită. Este, de asemenea, o oportunitate de a te exprima încărcând o fotografie amuzantă sau interesantă. Dacă vrei să știi cum să schimbi imaginea de profil pe WhatsApp, citește articolul de mai jos.

articol

Cum setezi fotografia de profil pe WhatsApp?

Metoda de schimbare a imaginii de profil este aceeași, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizezi, pe desktop sau aplicație, iOS sau Android:
  1. Selectează fotografia de profil. Alternativ, poți să apeși pe cele trei puncte orizontale de deasupra listei de conversații, apoi să selectezi Setări, apoi apasă pe fotografia de profil.
  2. Dacă ai deja o fotografie de profil, apasă pe pictograma camerei și alege apoi poza pe care vrei să o încarci din Galerie pentru a alege o imagine din albumul camerei sau Avatar pentru a crea un avatar particularizat.
  3. Dacă nu ai încă o fotografie de profil setată, atingeți sau faceți clic pe pictograma fotografiei de profil și apasă pe cameră pentru a face o nouă fotografie de profil, Galerie pentru a alege o imagine din albumul camerei sau Avatar pentru a crea un avatar particularizat.

Cum poți schimba numele profilului pe WhatsApp?

De asemenea, îți poți schimba numele de profil și informațiile despre cât timp sunteți pe whatsapp. Iată cum să vă schimbați numele de profil:
  1. Atinge sau apasă pe pictograma fotografiei de profil, apoi atinge sau fă clic pe poza de profil în fereastra meniului.
  2. Alternativ, poți face clic pe cele trei puncte orizontale de deasupra listei de chaturi, apoi selectează Setări, apoi apasă pe fotografia de profil.
  3. Lângă Nume, atinge pictograma creion.
  4. Introdu numele profilului dorit. De asemenea, poți să apeși sau să atingi pictograma smiley face pentru a adăuga un emoji la numele profilului tău.
  5. Apasă pe butonul Save.

Toate cele bune! 

Descoperă și alte informații despre acest topic sau împărtășește experiența în Comunitatea Orange.

Intreabă comunitatea, află ce se discută, răspunde la intrebări și vezi ce beneficii poți câștiga.

Intră în comunitate
Orange comunitate


Poți să fii primul care citește următorul articol. Lasă-ne adresa ta de e-mail.

articol
By Alina Dumitrescu
Salut! Sunt la Orange de foarte mulți ani, din care 14 în Customer Service. Pasiunea mea pentru digital și tot ce înseamnă online m-au făcut să ma indrept către Divizia Online. Aici îmi dau seama, în fiecare zi, că a fi digital înseamnă că poți să îți simplifici viața foarte mult. Și am decis să împărtășesc asta cu voi.