×

Ce își doresc femeile?

Chiar dacă este 1 Martie și ar trebui să mă adresez doamnelor și domnișoarelor, astăzi îmi voi îndrepta atenția către domni. Câteva gânduri şi observaţii despre ce îşi doresc femeile care sper să vă fie utile.

articol
Aşadar, domnilor, vă invit la un moment de sinceritate. Cât de greu vi se pare să faceți un cadou iubitei sau soției? Poate că unii dintre voi sunt mai inspirați sau poate aveți o soție care își ”comunică” mai bine dorințele, pentru că, nu-i așa, nici unul dintre voi nu poate citi gânduri, la fel ca personajul din filmul ”Ce își doresc femeile”, sursa mea de insirație pentru aceste rânduri. Ce faceți atunci când soția/iubita iși dorește să o surpindeți cu ceva draguț, mai ales când se apropie vreo sărbătoare mai importantă? 

Ei bine, în această lună în care sărbătorim femeile, eu am ales să vă ofer vouă domnilor, în dar de marţişor, câteva scenarii care să vă indice...direcția în care ar trebui să mergeți. 

Probabil că primul gând pe care îl veți avea, pentru această zi, este să oferiți flori. Un gest foarte frumos, apreciat de cele mai multe femei. Dar ce spuneți dacă anul acesta, în loc să vă duceți acasă cu un buchet de flori, să folosiți serviciile unei florării online care va trimite soției buchetul la birou? Credeți-mă că nu există femeie pe lumea asta care să nu fie impresionată de un asemenea gest. 

Un alt scenariu ar putea fi cam așa: să presupunem că săptămâna trecută ați fost la cumpărături împreună cu soția și ea s-a oprit la un moment dat să să admire un super robot de bucătărie, atât de ”deștept” încât aproape că spală și vasele. Poate că v-a impresionat și pe voi, dar dacă nu ați folosit momentul să îi faceți atunci, pe loc, surpriza și să îl cumpărați... vă rog nu decideți să îl oferiți cadou de ziua ei. Vă garantez că soția nu va aprecia corect gestul vostru foarte practic și bine intenționat. Dar va aprecia, cu siguranță, un buchet de flori și o invitație la cină. 

Dacă soția este o persoană activă, căreia îi place să meargă la sală, să alerge în weekend sau pur și simplu să meargă mai mult pe jos și mai ales, dacă este mai atentă cu dieta ei, poate că invitația la cină sau un tort în dar de ziua ei nu ar fi cele mai bune alegeri, dar sunt convinsă ca i-ar plăcea foarte mult să primească o bijuterie. Și ca să îmbinați ocazia specială cu un cadou special, vă recomand să cumpărați un gadget ca o bijuterie.  Și nu am în minte un smartwatch (pe care poate vi-l doriți pentru voi...). Ci mă gândesc la Samsung Charm. Este un accesoriu nu doar ”smart”, care măsoară pașii parcurși și alte performanțe care se pot seta, dar arată foarte ”șic” și se potrivește cu aproape orice ținută, fie ea business sau casual. 

Un cadou pentru cineva drag nu trebuie să fie întotdeauna un obiect, totuși. Am auzit zilele trecute un coleg care se pregătea să îi ofere soției lui un curs de Social Media pe care și-l dorea de mult timp și pentru care părea că nu găsește timp niciodată. De asemenea, un mesaj draguț și haios, un bilețel plasat strategic în poșetă sau chiar o îmbrațisare ”surpriză” pot însemna la fel de mult ca o bijuterie sau un parfum fin. Atenția contează, cum bine se spune.

Morala? Nu vă sfiiți să oferiți oricând, chiar și doar un gând bun. În fiecare zi veți găsi cel puțin un motiv de bucurie și de sărbătoare. Vă doresc toate cele bune și... primăvară!

Descoperă și alte informații despre acest topic sau împărtășește experiența în Comunitatea Orange.

Intreabă comunitatea, află ce se discută, răspunde la intrebări și vezi ce beneficii poți câștiga.

Intră în comunitate
Orange comunitate


Poți să fii primul care citește următorul articol. Lasă-ne adresa ta de e-mail.

articol
By Alina Dumitrescu
Salut! Sunt la Orange de foarte mulți ani, din care 14 în Customer Service. Pasiunea mea pentru digital și tot ce înseamnă online m-au făcut să ma indrept către Divizia Online. Aici îmi dau seama, în fiecare zi, că a fi digital înseamnă că poți să îți simplifici viața foarte mult. Și am decis să împărtășesc asta cu voi.