×

Smart Tester – Câștigătorii ediției 21

Iată că s-a mai închiat o ediție a concursului nostru Smart Tester și am plăcerea să vi-i prezint pe căștigătorii acestei ediții în cele ce urmează.

articol
Ediția 21 a concursului Smart Tester s-a desfășurat în perioada  26 Martie – 19 Aprilie 2019 și a avut ca temă testarea ultimului model Huawei P30 Pro. Așa cum mulți dintre voi știu, în urma testării, au fost desemnați, prin tragere la sorți, 3 câștigători ai telefonului pe care l-au testat.

Primul câștigător este Florin Catalin Acatrinei, din Brașov:

"A fost o experiență plăcută și totodată surprinzătoare că am avut ocazia să particip la testarea noului telefon Huawei P30 Pro în cadrul Orange Smartphone Tester și mulțumesc pentru acest cadou, adică telefonul Huawei P30 Pro."Al doilea câștigător este Gheorghita Elisei , din Arad:

"Vreau sa vă mulțumesc foarte mult pentru oportunitatea de a intra în posesia acestui smartphone!
În timpul în care am avut acest telefon spre testare, am putut observa că Huawei P30 Pro este un smartphone care face ceea ce promite. Am fost impresionat de design-ul telefonului, cameră, durata bateriei, procesorul ultra-rapid și multe alte calități pe care Huawei P30 Pro le posedă.
Am fost foarte uimit când am fost anunțat că sunt câștigătorul acestui smartphone și vreau să vă mulțumesc încă o dată pentru această oportunitate!
În urma acestui concurs mi-am putut da seama că Orange dă dovada de multă seriozitate și corectitudine."Al treilea câștigător este Carmen Janta, din București:

"Mi-a plăcut foarte mult să testez un telefon de top care încă nu aparuse pe piață. A fost o experiență interesantă să-l testez, dar mai ales să îl câștig, pentru că, sincer, nu mă așteptam. Bucuria, însă, a fost pe măsura uimirii."Dacă vreți să faceți parte și voi din comunitatea testerilor Orange, vă așteptăm să ne lăsați adresa de email în secțiunea newsletter de pe pagina de concurs, iar noi vă anunțăm când lansăm următoarea ediție.

Vă doresc succes și, ca întotdeauna, toate cele bune!

 

Descoperă și alte informații despre acest topic sau împărtășește experiența în Comunitatea Orange.

Intreabă comunitatea, află ce se discută, răspunde la intrebări și vezi ce beneficii poți câștiga.

Intră în comunitate
Orange comunitate


Poți să fii primul care citește următorul articol. Lasă-ne adresa ta de e-mail.

articol
By Alina Dumitrescu
Salut! Sunt la Orange de foarte mulți ani, din care 14 în Customer Service. Pasiunea mea pentru digital și tot ce înseamnă online m-au făcut să ma indrept către Divizia Online. Aici îmi dau seama, în fiecare zi, că a fi digital înseamnă că poți să îți simplifici viața foarte mult. Și am decis să împărtășesc asta cu voi.