×

One Family, one Love - 5 lucruri pe care ar trebui să le faci ca să ai o viaţă de familie fericită

Acest citat celebru (Lev Tolstoi) m-a făcut să mă întreb care sunt secretele unei familii fericite? Vă voi împărtăşi în rândurile de mai jos 5 lucruri pe care familiile fericite le fac...altfel.

articol
Aproape toţi cei pe care i-am întrebat care este secretul unei familii fericite, mi-au răspuns: „petrecem cât mai mult timp împreună”.  Aşa este, pentru că de multe ori suntem atât de prinşi în agitaţia de zi cu zi, încât, câteodată aproape uităm că familia este locul unde se află toţi cei pe care îi iubim.

Iată, aşadar, câteva lucruri pe care le puteţi face ca să petreceţi cât mai mult timp cu familia:
 
  1. Luaţi masa împreună ori de câte ori puteţi
Ştiu că este destul de greu să acomodăm programul fiecăruia dintre noi şi de multe ori, nu mai apucăm să stăm la masă împreună. La prânz noi suntem la birou, iar copiii la şcoală. Dar ce spuneţi despre micul dejun? Este un foarte bun prilej să povestiţi fiecare despre ziua ce urmează şi să porniţi la drum mai plini de energie.
 
  1. Creaţi o tradiţie
Nu trebuie să fie ceva foarte extravagant, dar cu siguranţă v-ar plăcea sa aveţi o zi din săptămână pe care să o petreceţi urmărind împreună un film, nu-i aşa?  Puteţi să vă bucuraţi de Orange film în fiecare miercuri sau puteţi să închiriaţi un film prin Movie Go de la Orange şi să îl urmariţi acasă, când vreţi voi. Aţi văzut ultima ecranizare după celebrul desen anumat Disney „Frumoasa şi bestia”?

Şi pentru că bucuria se împarte în familie, dacă aveţi mai multe abonamente Orange, le puteţi asocia într-un pachet de familie şi în felul acesta puteţi împărţi şi beneficiile! Mai mult, dacă mai adaugaţi şi un abonament de internet prin fibră de la Orange, primiţi bonus TV gratuit cu oferta Orange Love!
 
  1. Jucaţi-vă sau invăţaţi împreună
Cu siguranţă există un joc pe care copii voştri adoră să îl joace. De ce nu aţi încerca să jucaţi împreună câteodată? Ştiaţi ca proiectul Digitaliada de la Orange, îi ajută pe copii să înveţe cu ajutorul tehnologiei?  Vă recomand să încercaţi şi veţi vedea cum rezolvarea unei ecuaţii se poate transforma într-o acivitate fun!
 
  1. Faceţi curăţenie ca o echipă
De ce nu am transforma această activitate nu tocmai plăcută într-un motiv de distracţie? Să vă spun un secret. Eu am un playlist dedicat în Deezer pe care îl numesc „muzica pentru curăţenie”. Toţi ai casei am ales câte o melodie preferată, aşa încât ziua de curaţenie nu mai este atât de grea... Ştiţi că se poate dansa în timp ce faci curaţenie, nu?
 
  1. Faceţi mişcare împreună
Mergeţi la o plimbare cu bicicleta în weekend, jucaţi badminton sau Freesbee, nu contează. Îmbinaţi plăcutul cu utilul, cum se spune şi bucuraţi-vă de timpul vostru liber.

Iar acum este rândul vostru. Voi cum vă petreceţi timp cu familia?

Toate cele bune! 
 

Descoperă și alte informații despre acest topic sau împărtășește experiența în Comunitatea Orange.

Intreabă comunitatea, află ce se discută, răspunde la intrebări și vezi ce beneficii poți câștiga.

Intră în comunitate
Orange comunitate


Poți să fii primul care citește următorul articol. Lasă-ne adresa ta de e-mail.

articol
By Alina Dumitrescu
Salut! Sunt la Orange de foarte mulți ani, din care 14 în Customer Service. Pasiunea mea pentru digital și tot ce înseamnă online m-au făcut să ma indrept către Divizia Online. Aici îmi dau seama, în fiecare zi, că a fi digital înseamnă că poți să îți simplifici viața foarte mult. Și am decis să împărtășesc asta cu voi.