×

Comunitatea Orange a împlinit 4 ani de existență

Cuvântul „Comunitate” este atât de ușor de spus! Cuvântul în sine ne leagă unul de altul. Descrie o experiență atât de comună încât nu ne facem niciodată timp să o explicăm. Pare atât de simplu, atât de natural și atât de uman. Dar sensul comunității este unul mai complex. Vedem împreună care este acesta pentru membrii Comunității Orange.

articol

Comunitatea Orange este despre și pentru oameni.

Comunitatea nu este doar un loc, o clădire sau o organizație și nici doar un schimb de informații prin Internet. Comunitatea este atât un sentiment, cât și un set de relații între oameni.
Membrii Comunității Orange au un sentiment de încredere, apartenență, siguranță și grijă unul pentru celălalt. Ei au un sentiment individual și colectiv că pot, ca parte a acestei comunități, să-și influențeze mediul și unul pe celălalt.
Acest sentiment prețuit de comunitate provine din experiențele împărtășite.

Iată în cele ce urmează ce ne-au transmis Star membrii Comunității Orange despre experiența lor:

Arsradu: “Comunitatea Orange e acel loc în care, cu toate că nu ești acasă, te simți ca acasă. Ești printre prieteni, întotdeauna dornici să te ajute, să te îndrume, să-ți fie alături. Ești de dimineață la o ceașcă de cafea și seara la un "pahar" de vorbă, undeva pe malul mării. Ești acasă. Asta e Comunitatea Orange.”

Vio73: “Pentru mine, Comunitatea Orange este locul în care mă recreez, de unde culeg informații și unde încerc prin cunoștințele și informațiile pe care le dețin, să îi ajut și pe alții, împărtășindu-le din experiența mea de utilizator al produselor și serviciilor Orange de peste 25 de ani. Este un loc minunat, în care toți avem dreptul să venim cu propuneri și soluții, să exprimăm opinii și să povestim, iar din toate acestea, bune sau rele, povestea Orange să meargă mai departe”

teacher: “Comunitatea Orange înseamnă pentru mine câteva minute din zi rupte pentru a-mi oferi ajutorul sau pentru a oferi sfaturi persoanelor care le solicită. Rămân de asemenea impresionat aproape întotdeauna de cunoștințele colegilor mei, am o admirație pe care mi-o exprim acum și aici pentru răbdarea pe care o au, în rezolvarea situațiilor de zi cu zi apărute.”

RafaHelper: “Comunitatea Orange este locul unde o întrebare devine un challenge. O provocare care mă motivează să ofer ajutor, să fac bine și să cunosc oameni noi. O provocare unde #SuperEroii devin #SuperUseri și salvează ziua. O provocare unde un mulțumesc iți poate schimba ziua. O provocare care așteaptă o soluție, de la tine internautule!”

Razvan: “Comunitatea Orange este locul in care am reîntâlnit colegi de pe alte rețele de socializare și oameni noi, cu care am interacționat, m-au ajutat, i-am ajutat, precum și un mod plăcut de a petrece timpul alături de colegii din platformă, făcând schimb de idei/informații și altele.”

delfinas: “Comunitatea Orange e primul loc pe care îl vizitez în fiecare dimineață. Este un loc prietenos unde există dialog constructiv, unde se oferă și se primesc sfaturi și idei legate de serviciile Orange și tehnologie. E minunat când vezi că cineva e fericit că a primit răspunsul dorit și a ieșit din impasul în care era!”

Miha_Z: “În Comunitatea Orange am aflat lucruri noi din domeniul tehnologiei și am putut împărtăși din experiența mea ca și client Orange, oferind astfel ajutor în soluționarea unor probleme.  Aici am legat noi prietenii și le-am consolidat pe cele vechi. Pentru mine e locul unde intru din plăcere și mă bucur că uneori am putut ajuta membrii Comunității cu un sfat, o părere și de asemenea am putut, la rândul meu, învața lucruri noi.”

Flo1: “Comunitatea Orange, un loc mereu aproape
Și la nevoie ajuns, de griji ca să te scape.
Oricând și pe oriunde aici găsești un sfat
Cu soluții gratis, concursuri garantat.”


Dacă vrei și tu să îi cunoști pe #Starmembers, citește mai multe despre ei!
Știi că avem și un concurs aniversar? Te așteptăm!
 
TAGS:
DIVERSE

Descoperă și alte informații despre acest topic sau împărtășește experiența în Comunitatea Orange.

Comunitatea Orange împlinește 4 ani

Intreabă comunitatea, află ce se discută, răspunde la intrebări și vezi ce beneficii poți câștiga.

Intră în comunitate
Orange comunitate


Poți să fii primul care citește următorul articol. Lasă-ne adresa ta de e-mail.

articol
By Alina Dumitrescu
Salut! Sunt la Orange de foarte mulți ani, din care 14 în Customer Service. Pasiunea mea pentru digital și tot ce înseamnă online m-au făcut să ma indrept către Divizia Online. Aici îmi dau seama, în fiecare zi, că a fi digital înseamnă că poți să îți simplifici viața foarte mult. Și am decis să împărtășesc asta cu voi.