×

Care au fost cele mai căutate cuvinte pe Google în 2022?

În fiecare an, Google lansează un dashboard online care dezvăluie cuvintele, personalitățile, evenimentele și tendințele care au fost cele mai căutate pe site-ul său („Googled”) în ultimele 12 luni. Te invit să le vedem împreună în cele ce urmează.

articol
Denumit Anul în căutare, (Year in search) tabloul 2022 arată nu numai căutările de top în general, ci și descompune acele căutări în tipuri precum știri, personalități, actori, sportivi, meciuri sportive, filme, rețete, cântece și emisiuni TV.

Care sunt cuvintele cele mai căutate pe Google?

Probabil că nu va fi un șoc pentru tine, dar Wordle a fost cea mai populară căutare la nivel global pentru 2022. Regina Elisabeta și Jeffrey Dahmer au făcut, de asemenea, primele 10 căutări.
Probabil ai crezut că nu vei citi niciodată acele două nume în aceeași propoziție, nu? Dar aceste căutări au fost în tendințe pentru că, desigur, au reprezentat evenimente importante ale anului.Iată care au fost unele dintre cele mai populare cuvinte de căutare la nivel global pe Google în ultimul an:
  1. Wordle
  2. Ucraina
  3. Regina Elisabeta
  4. Jonny Depp
  5. Cupa Mondială
  6. Novak Djokovic

Dacă vrei, poți selecta și România din lista țărilor în care această statistică este diponibilă. Nu îți voi dezvălui eu care sunt cele mai căutate cuvinte în România, ci te las pe tine să le descoperi!

Un an nou cu bucurie și spor în toate!
 
TAGS:
DIVERSE

Descoperă și alte informații despre acest topic sau împărtășește experiența în Comunitatea Orange.

Intreabă comunitatea, află ce se discută, răspunde la intrebări și vezi ce beneficii poți câștiga.

Intră în comunitate
Orange comunitate


Poți să fii primul care citește următorul articol. Lasă-ne adresa ta de e-mail.

articol
By Alina Dumitrescu
Salut! Sunt la Orange de foarte mulți ani, din care 14 în Customer Service. Pasiunea mea pentru digital și tot ce înseamnă online m-au făcut să ma indrept către Divizia Online. Aici îmi dau seama, în fiecare zi, că a fi digital înseamnă că poți să îți simplifici viața foarte mult. Și am decis să împărtășesc asta cu voi.