×

Facem o surpriză celor dragi?

Dacă vreţi să faceţi o surpriză romantică partenerului vostru şi nu aveţi idei, iată câteva care pot fi la îndemâna tuturor.

articol
Am tot scris în ultimul timp despre tehnologie, telefoane şi gadgets, ce şi cum să alegem atunci când vrem sa cumpărăm un telefon. Dar cum rămâne cu latura noastră romantică ? Mai ales că se apropie, cu paşi repezi, Valentine’s Day, Dragobete, 1 şi 8 Martie, zile în care toţi ne dorim să îi sărbătorim pe cei dragi. Sigur că putem oricând să cumpărăm cadouri. Dar poate ne dorim să oferim cadoul alături de o surpriză romantică.

Cu toţii avem un anume…”ceva” care ne emoţionează. Gesturi grandioase sau gesturi mici care pot fi la fel de speciale. Două dintre prietenele mele mi-au mărturisit ce surprize ar vrea să primească de la soţii lor.

Dianei i-ar plăcea să meargă la Paris : « Mi-ar plăcea să vină să mă ia vineri seara de la birou, să mergem direct la aeroport şi să petrecem weekend-ul la Paris ». Sunt absolut sigură că soţul ei ar face asta într-o clipită.

Oana şi-ar dori un picnic liniştit pe malul mării sau pe acoperişul unei clădiri foarte înalte, de unde să admire apusul de soare împreună cu soţul ei. Ce frumos, nu?

Ce mi-ar plăcea mie? Greu de spus . Pe mine mă emoţionează şi un simplu SMS în care să îmi spună ceva drăguţ sau atunci când găsesc un bileţel amuzant în cel mai neaşteptat loc.

Sincer, nu cred că avem nevoie neapărat de o anume sărbătoare ca să facem un gest frumos pentru cei pe care îi iubim, ci doar de disponibiliate şi, poate, de ceva idei. Pentru cei care sunt în lipsa de inspiraţie, iată şi câteva idei uşor de pus în practică, pe care le puteţi folosi pentru orice ocazie.

• Pregătiţi un picnic în casă, chiar în faţa televizorului. Întindeţi o pătură şi câteva perne, aprindeţi câteva lumânări parfumate şi ciocniţi un pahar cu vin, în cinstea voastră. Acum ar fi momentul potrivit să şi oferiţi cadoul, dacă îl aveţi pregătit.

• Umpleţi casa cu mici post-it-uri pe care să scrieţi în diferite forme « Te iubesc » sau chiar puteţi să folosiţi biscuiţi în formă de litere şi să le asezaţi dimineaţa, lângă cana cu cafea. Hmm…pe asta chiar am de gând să o folosesc şi eu.

• Domnilor, nu va sfiiţi să oferiţi flori. Folosiţi serviciile unui curier sau o florărie care oferă serviciul de livrare şi faceţi-i o surpriză la birou. Toate doamnele adoră să primească flori în felul acesta. Ştiaţi ca mesajul unui buchet cu 11 trandafiri roşii este “Tu eşti totul pentru mine”?

• Organizaţi o mică “vânătoare de comori” în casă. Lăsaţi indicii în anumite locuri din casă şi ghidaţi-i drumul până la cadoul pe care i l-aţi pregătit. Dacă menţineţi un anumit grad de simplitate, succesul şi distracţia sunt garantate.

Sunt convinsă că mulţi dintre voi aţi făcut sau aţi primit un gest deosebit de la cineva drag. Nu vreţi să impărtăşiţi şi altora ? Dacă da, vă aştept să îmi scrieţi un comentariu cu detalii. Iar pentru idei de cadouri, puteţi să vă inspiraţi de aici. Toate bune !

Descoperă și alte informații despre acest topic sau împărtășește experiența în Comunitatea Orange.

Intreabă comunitatea, află ce se discută, răspunde la intrebări și vezi ce beneficii poți câștiga.

Intră în comunitate
Orange comunitate


Poți să fii primul care citește următorul articol. Lasă-ne adresa ta de e-mail.

articol
By Alina Dumitrescu
Salut! Sunt la Orange de foarte mulți ani, din care 14 în Customer Service. Pasiunea mea pentru digital și tot ce înseamnă online m-au făcut să ma indrept către Divizia Online. Aici îmi dau seama, în fiecare zi, că a fi digital înseamnă că poți să îți simplifici viața foarte mult. Și am decis să împărtășesc asta cu voi.