×

Comic Con 2018 – cel mai important eveniment de cultură pop, ediția a VI-a

East European Comic Con pe numele lui complet, este un eveniment unic care va avea loc în București și care îmbină perfect pasiunea pentru filme sau jocuri și curiozitatea firească de a cunoaște cât mai multe despre artiștii preferați.

articol
Întotdeauna mi-am imaginat cum ar fi să stau de vorbă cu un actor celebru ? Ce i-aș spune? Ce l-aș întreba? Am spus ”celebru” și nu favorit pentru că, recunosc, cu aproape fiecare film sau serial nou care îmi place, lista mea de actori preferați se mai îmbogățește cu un nume. Sau două.

Ok, poate ca aș avea inspirația să scot câteva vorbe, dar întrebarea mai importantă care se pune este unde aș putea să îi întălnesc pe acești artiști? Da, la Hollywood, ar spune mulți.

Dar eu vă spun că există un alt loc, mult mai aproape de casă. East European Comic Con susținut de Orange România.

Ce este East European Comic Con?

Așa cum vă spuneam, este un eveniment de cultura pop, în esență, care a debutat încă din 2013 și care adună laolaltă pe toți iubitorii de Sci-Fi și nu numai.

Dacă te numeri printre pasionații de gen, poate că nu ar strica să încerci. Poți să întâlnești actori cunosctuți, autori de comic books și o mulțime de alți artiști.

Cel ma interesant aspect este faptul că la acest eveniment poți chiar să interacționezi cu actorii, invitați speciali.

La ediția de anul acesta vor participa Gethin Anthony cunoscut în rolul lui Renly Baratheon din Game of Thrones, Andrew Scott, cunoscut în roul profesorului Moriarty din cunoscutul serial BBC ”Sherlock”, Chase Coleman, cunoscut în rolul unui vârcolac din serialul ”The Originals” sau ”Boardwalk Empire”, în rolul lui Billy Winslow, cărora li se alătură Jim Beaver, cunoscut în rolul lui Bobby Singer din ”Supernatural” și Davin Lloyd, actorul din spatele binecunoscutei măști a justuțiarului din filmul ”V for Vendetta”.

Unde se desfășoară East European Comic Con?

Aflat deja la a 6-a ediție și a 4-a susținută de Orange România, acest eveniment a devenit deja un punct de referință în circuitul evenimentelor europene pentru pasionații de filme, seriale, jocuri video, etc., și va avea loc la Romexpo, în perioada 18 – 20 Mai 2018.

Biletele se pot cumpăra online de pe site-ul oficial Comic Con sau din cel mai apropiat magazin Orange.

Vă doresc distracție plăcută și, ca întotdeauna, toate bune! 
TAGS:
DIVERSE

Descoperă și alte informații despre acest topic sau împărtășește experiența în Comunitatea Orange.

Intreabă comunitatea, află ce se discută, răspunde la intrebări și vezi ce beneficii poți câștiga.

Intră în comunitate
Orange comunitate


Poți să fii primul care citește următorul articol. Lasă-ne adresa ta de e-mail.

articol
By Alina Dumitrescu
Salut! Sunt la Orange de foarte mulți ani, din care 14 în Customer Service. Pasiunea mea pentru digital și tot ce înseamnă online m-au făcut să ma indrept către Divizia Online. Aici îmi dau seama, în fiecare zi, că a fi digital înseamnă că poți să îți simplifici viața foarte mult. Și am decis să împărtășesc asta cu voi.