Office Net 5G

Internet fix de mare viteză, chiar și în locații unde nu ajunge fibra optică

 
  • Share

Cu pachetul Office Net 5G ai acces nelimitat la viteze 5G de până la 1,5 Gbps în aria de acoperire 5G Orange și un router prevăzut cu Wi-Fi 6 prin care poți conecta wireless mai multe dispozitive smart.

Chiar dacă dispozitivele nu sunt compatibile 5G, acestea vor beneficia automat de internetul de mare viteză.

Un business pregătit pentru o lume digitală

Office Net 5G este potrivit mai ales în contextul mutării activității de birou acasă. Îți oferă acces nelimitat la viteze comparabile cu fibra optică, însă cu un efort mult scăzut din punct de vedere al infrastructurii IT și cu flexibilitate crescută. Angajații tăi vor putea accesa, partaja și comunica în timp real la viteze 5G, chiar dacă nu lucrează în același spațiu fizic. Iar in locațiile în care tehnologia 5G nu este încă disponibilă, tu si echipa ta rămâneți conectați la internet de mare viteză 4G de până la 355,6 Mbps, pentru a lucra rapid și eficient.

Conexiunea pe care te poți baza

În funcție de nevoile de business, asiguri conectivitatea la viteze mari chiar și acolo unde fibra optică nu ajunge sau unde ai nevoie de o soluție de back-up de internet de mare viteză.

Angajați și clienți conectați în siguranță

Ai inclus în abonament un router 5G prevăzut cu Wi-Fi 6, care permite conectarea dispozitivelor smart la o rețea de mare viteză.

Spațiu de lucru flexibil

Poți muta routerul cu ușurință în altă zonă geografică prin resetarea zonei inițiale de utilizare, astfel încât să îți poți desfășura activitatea acolo unde ai nevoie.

Interacțiune cu clienții în timp real

Clienții tăi sunt pe internet. Angajații tăi rămân conectați la super viteze pentru a nu pierde nicio oportunitate de business, chiar dacă nu lucrează de la birou.

Date păstrate în siguranță în Cloud

Informațiile digitale ale companiei sunt în siguranță și se află mereu la îndemână în Orange Cloud. Mai mult, angajații vor putea arhiva și trimite documente în timp real și în siguranță pe internet.

Control asupra costurilor

Cu Office Net 5Gbeneficiezi de trafic nelimitat la super viteze, oricând, fără restricții sau griji.

Toate serviciile pe o singură factură

Toate serviciile tale de la Orange apar pe o singură factură, ca să poată fi ușor de înregistrat în contabilitate.

Mai rapid ca niciodată

Aplicațiile de business și site-urile web pot fi accesate aproape instantaneu la viteze 5G, de până la 10 ori mai mari ca ale conexiunilor 4G.

Întrebări frecvente

Zona în care vei putea folosi traficul de internet fix inclus se stabilește automat, în momentul în care realizezi prima sesiune de internet. Zona de utilizare geografică este setată automat la prima sesiune de date a utilizatorului, iar pentru a muta echipamentul, clientul trebuie să solicite resetarea zonei de utilizare, serviciu cu un cost de 2 euro.

Cu abonamentul Office Net 5G ai acces la vitezele 5G/5G+, 4G și 3G+:

  • 5G/5G+ oferă viteze de download de până la 1,5 Gbps
  • 4G oferă viteze de download de până la 355,6Mbps și de upload de până la 47,5Mbps
  • 3G+ oferă viteze de download de până la 38,4Mbps și de upload de până la 5,04Mbps
  • Vitezele de internet, inclusiv viteza minimă, depind de parametrii tehnici ai rețelei și specificațiile dispozitivului folosit și nu pot fi garantate de operator. Orange permite accesul la orice tip de trafic, servicii, aplicații sau conținut, fără limitări, blocări sau tratamente preferențiale.

Pentru a oferi clienților săi cea mai bună experiență de conectivitate, Orange continuă dezvoltarea rețelei 5G, prin creșterea semnificativă a vitezelor de internet mobil. Din august 2023, clienții Orange din 37 de orașe au acces la cel mai rapid internet 5G din România, cu viteze ultra-rapide de până la 1,5 Gbps, care îmbunătățesc experiența de navigare, de gaming și streaming online, oferind în același timp noi oportunități pentru dezvoltarea unor soluții de business care presupun transfer mare de date și latențe scăzute.

Acoperire 5G și 5G+ România: harta orașelor

Rețeaua Orange 5G+/5G este disponibilă acum în 37 de orașe de pe întreg teritoriul țării: Arad (acoperit 100%), Bacău, Brașov, București (acoperit 100%), Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Miercurea-Ciuc (acoperit 100%), Oradea, Satu Mare (acoperit 100%), Sibiu (acoperit 100%), Suceava (acoperit 100%), Timișoara, Târgu Mureș (acoperit 100%), dar și în alte localități, stațiuni montane și estivale. Vezi harta de acoperire

Vrei să discutăm?

Lasă-ne un mesaj și un consultant te va apela în maximum 48h

call

Sau sună la

0374.44.7766
calendar_white

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200

[+]

Îți mulțumim!

Am preluat datele tale și un consultant Orange te va suna în maximum 48h, de luni până vineri între 9:00 și 18:00.

Cu prietenie,
Echipa Orange

call

Sau sună la

0374.44.7766

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200