x

Office Net

Conexiuni ultra-rapide de date prin fibră optică, pentru tot biroul

  • Share

Abonamentele Office Net cu router Wi-Fi inclus îți asigură conexiuni de date prin fibră optică cu viteze de până la 1 Gbps, la care poți conecta rapid și ușor toate echipamentele din birou. Poți conecta simultan orice calculator sau laptop, prin cablu sau wireless, și până la două telefoane fixe sau faxuri. În plus, productivitatea echipei crește prin soluțiile Microsoft Office 365 și Windows 10 Pro incluse în abonament.

Pachetul poate fi personalizat cu abonamentele Business Talk Office sau Business Net.

Verifică acoperirea serviciilor fixe bazate pe fibră optică

Introdu adresa sediului tău și află dacă serviciile de internet, televiziune și fix prin fibră optică de la Orange sunt disponibile. Dacă încă nu este disponibilă fibra optică în zonă, alege Office Net 4G pentru conexiuni fixe la viteze de până la 300 Mbps. Mai multe la 0374 44 7766.

Verifică acoperirea

Colaborare rapidă, în siguranță

Conexiune de încredere prin fibră optică și IP static

Beneficiezi de o conexiune stabilă și sigură, atât pentru angajați, cât și pentru partnerii de afaceri, cu ajutorul routerului Wi-Fi inclus. Iar prin IP-ul static inclus, datele și sistemele companiei pot fi accesate de la distanță, atunci când angajații sunt în mișcare.

Colaborare și productivitate pentru toată echipa

Poți alege un abonament cu licențe Microsoft Office 365 Essentials și Windows 10 Pro pentru ca munca la birou să se bazeze pe cele mai bune soluții de lucru în echipă.

Dispozitive cu cele mai rapide conexiuni

Abonamentul include un router Internet Box 1000 cu media converter, 4 porturi Ethernet și conexiuni Wi-Fi la 1 Gbps.

Conexiuni securizate pe laptop, tabletă sau smartphone

Abonamentul Office Net include și o licență Kaspersky Internet Security ce poate fi activată simultan pe două dispozitive. Filtrele antivirus și firewall-ul inclus te protejează de riscurile ce pot veni din internet.

Transfer rapid de fișiere

Trimiți și primești informații și fișiere prin internet la viteze maxime de transfer, de până la 1 Gbps.

Date păstrate în siguranță în Cloud

Informațiile digitale ale companiei sunt în siguranță și se află mereu la îndemână în Orange Cloud sau Microsoft One Drive. Mai mult, angajații vor putea arhiva și trimite documente în siguranță pe internet.

Pachete de servicii disponibile

Office Net 1000
11 euro/lună
Download (best effort) 1000 Mbps
Upload (best effort) 500 Mbps
IP fix La cerere
Spațiu de stocare în cloud 25 GB
Licență Kaspersky Internet Security Inclusă în pachet
Fax prin e-mail Inclus în pachet
Licență Microsoft 365 Business Basic La cerere
Licență Microsoft Windows La cerere
Office Net 1000 Pro
16 euro/lună
Download (best effort) 1000 Mbps
Upload (best effort) 500 Mbps
IP fix La cerere
Spațiu de stocare în cloud 1 TB*
Licență Kaspersky Internet Security Inclusă în pachet
Fax prin e-mail Inclus în pachet
Licență Microsoft 365 Business Basic Inclusă în pachet
Licență Microsoft Windows Inclusă în pachet

*Spațiul de stocare este de 25 GB în Orange Cloud și în plus 1 TB prin intermediul licenței Microsoft 365 Business Basic inclusă în pachet.

Întrebări frecvente

Serviciul se instalează în maximum 7 zile de la achiziționare în cazul în care nu este solicitată o reprogramare a instalării sau dacă nu apar condiții tehnice neprevăzute.

Pentru a atinge vitezele de 500, respectiv 1000 Mbps ai nevoie de un calculator cu placa de rețea cu conexiune Gigabit, o unitate de stocare HDD cu cel puțin 7200 de rotații pe minut sau un hard drive SSD. Procesorul echipamentului este indicat să facă parte dintr-o generație mai nouă de 3 ani.

În cazul în care nu te afli în aria de acoperire prin tehnologia Fiber to the Building (FTTB)/Fiber to the Home (FTTH), poți activa un abonament Office Net prin tehnologia 4G/4G+. Pentru detalii, contactează-ne prin apel gratuit la 776 (de pe numărul tău Orange) sau la 0374.44.7766 (apel taxabil).

Poți conecta simultan la router până la 4 calculatoare, folosind un cablul Ethernet introdus într-unul din cele 4 porturi disponibile. De asemenea, la router inclus în abonament poți conecta, prin intermediul rețelei Wi-Fi, dispozitive mobile sau cu conexiune Wi-Fi (smart TV, consolă de jocuri etc.). Trebuie doar să cauți și să selectezi rețeaua Wi-Fi "Orange-XXXXX", apoi să introduci parola de acces.

Parola Wi-Fi poate fi setată accesând meniul routerului și navigând către câmpul Wi-Fi Security. Pentru mai multe detalii, consultă ghidul de utilizare a routerului tău: Ghid utilizator Internet Box 100, Ghid utilizator Internet Box 1000.

Abonamentele de telefonie fixă și internet prin fibră Office Net nu au limită de trafic ca în cazul serviciilor de date mobile. Viteza de transfer poate varia în funcție de specificațiile serviciului de date și a dispozitivului folosit pentru conectare.

IP-ul fix se activează la cerere. Pentru aceasta, apelează gratuit 300.

Fiecare abonament Office Net activat include o licență Office 365 de tipul Microsoft 365 Business Basic. Aceasta se activează de către reprezentantul direct de vânzări sau în orice Orange shop în termen de 30 de zile de la activarea abonamentului.

Dacă ai cumpărat un calculator fără Windows pre-instalat, Windows Pro este singura formă legală de utilizare a sistemului de operare Windows pe acel calculator. În plus, cu Windows 10 Pro poți:

  • Să te autentifici în siguranță cu o privire sau o atingere, fără a fi necesară o parolă de acces
  • Să comuți rapid și ușor între desktop și modul tabletă
  • Să fii la curent cu cele mai noi măsuri de securitate, cu ajutorul actualizărilor activate permanent
  • Să creezi desktopuri virtuale și să vizualizezi sarcinile deschise dintr-o privire

Pe un singur calculator; licența Windows Pro nu poate fi transferată.

Abonamentele Office Net îți oferă spațiu de stocare în cloud inclus, astfel:

  • 25 GB spațiu de stocare în Orange Cloud, dacă ai un abonament Office Net 1000 Basic
  • 1 TB spațiu de stocare prin One Drive for Business (componentă a pachetului Office 365 for Business), dacă alegi un abonament Office Net 1000 Pro

În abonamentul Office Net 1000 Pro ai inclusă o licență Microsoft 365 Business Basic și o licență Microsoft Windows. Dacă ai nevoie de mai multe, poți oricând cumpăra licențele necesare pentru afacerea ta.

contact Created with Sketch.

Contactează echipele noastre de consultanți

Dacă dorești să afli mai multe informații despre soluțiile Orange Business Services pentru compania ta sau despre cum poți achiziționa și activa serviciul, contactează reprezentantul dedicat din echipa Relații cu Clienții sau apelează un consultant Telesales Orange.

776 (apel gratuit din rețeaua Orange)

0374.44.7766 (apel taxabil)

Vrei să afli mai multe despre soluțiile Orange sau să primești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale și te vom contacta în maximum 1 zi, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus