Oferta de portare pentru companii

Vino cu business-ul în cea mai bună rețea mobilă din țară

Oferta portare
  • Share

Ai nevoie să răspunzi rapid oportunităților de business, oriunde ar fi echipa ta? Vino cu numerele afacerii tale la Orange Business Services și ai un pachet special, cu smartphone inclus, resurse de voce și internet nelimitat la portare.

Astfel, tu și echipa ta vă puteti bucura de cel mai rapid internet mobil, în rețeaua cu cea mai mare acoperire de mobil.

Ofertă recomandată
oferta de portare oferta de portare

La Orange Business Services, ai o gama variată de abonamente, smartphone-uri și soluții. Pentru personalizarea pachetului tău,
în funcție de specificul afacerii tale și nevoile angajaților, ia legătura cu un consultant Orange.

Multiple certificări Ookla® Speedtest Awards® pentru rețeaua Orange România
Speedtest Awards Speedtest Awards Speedtest Awards
Alege pachetul de colaborare:

Pentru o soluție completă de colaborare, cu aplicații pentru munca în echipă și centrală virtuală, îți oferim 2 luni de gratuitate la pachetele activate pe 2 ani. Astfel, echipa ta va putea să comunice și să se întâlnească cu clienții și partenerii de afaceri fără să se deplaseze, oricând e nevoie, de oriunde și de pe orice dispozitiv.
Pachetul conține:

Business One Voice

Propriul call center, ușor de configurat online. Serviciul include IVR pentru mesaje personalizate și funcții de rutare a apelurilor, pentru a te asigura că fiecare apel este preluat, oriunde s-ar afla membrii echipei.

Mai mult detalii

Microsoft 365 Business Basic

Soluția oferă acces la aplicațiile familiare de Office și 1 TB de spațiu de stocare securizat în cloud pentru colaborare în mod securizat.

Mai mult detalii

Daca adaugi ofertei tale cele mai rapide conexiuni fixe pentru birou și securitate cibernetică, beneficiezi de extra-beneficii tot mai mari, cu fiecare serviciu ales.

Mai mult detalii

Întrebări frecvente

Oferta este valabilă pentru persoane juridice, companii mijlocii și mari din România, până la 15 ianuarie 2021, cu posibilitatea de prelungire.

Beneficiile din ofertă se acordă la activarea unui nou abonament Business Mobile 29, prin portarea abonamentului din altă rețea pentru 24 de luni.

Reducerea se aplică la activarea pentru 24 de luni a serviciului Business One Voice și a soluției Microsoft 365 Business Basic pe contul de client.
contact Created with Sketch.

Contactează echipele noastre de consultanți

Dacă dorești să afli mai multe informații despre soluțiile Orange Business Services pentru compania ta sau despre cum poți achiziționa și activa serviciul, contactează reprezentantul dedicat din echipa Relații cu Clienții sau apelează un consultant Telesales Orange.

776 (apel gratuit din rețeaua Orange)

0374.44.7766 (apel taxabil)

Vrei să afli mai multe despre soluțiile Orange sau să primești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale și te vom contacta în maximum 1 zi, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Trimite