Colocare în centrele
de date Orange

Infrastructura IT a companiei tale este
în siguranță, în orice moment

 

Asigurarea unei infrastructuri IT robuste, agile și scalabile poate fi un atu important în orice business, prin asigurarea disponibilității și rezilienței în fața provocărilor fără precedent. Cu serviciul de colocare servere în centrele de date Orange:

  • Dispui de spații de colocare în centrele moderne de date Orange, pregătite special pentru amplasarea propriei infrastructuri IT și certificate pentru securitatea sistemele care operează în aceste locații
  • Asiguri parametrii de mediu pentru businessul tău, continuitatea alimentării cu energie, monitorizarea continuă, garanția securității fizice împreună cu suport de specialitate
  • Beneficiezi de expertiza echipei de specialiști cu mulți ani de experiență în construirea și furnizarea de servicii de centre de date
  • Businessul tău se bazează pe cel mai mare furnizor de servicii de colocare din punct de vedere al spațiului de colocare și numărul de data centere disponibile, amplasate strategic geografic pe teritoriul României.

Când ai nevoie de colocare pentru infrastructura IT?

Extinderea camerei proprii de servere

Când creșterea resurselor de infrastructură fizică IT și investițiile într-o cameră suplimentară devin necesare, colocarea serverelor în centrele de date Orange este o opțiune rapidă și eficientă. Asiguri astfel transferul resurselor IT într-un centru de date sigur, la cele mai înalte standarde.

Colocare la schimbarea sediului companiei

Atunci când schimbi sediului companiei, pentru a nu investi resurse în adaptarea unei camere separate pentru infrastructura IT, colocarea în centrele de date Orange este soluția optimă. Astfel, datele sunt disponibile de oriunde în lume și în orice moment și asiguri continuitatea afacerii.

Securizezi datele în conformitate cu reglementările interne si externe

Stocarea resurselor IT într-un centru de date profesional înseamnă că nu ești nevoit să reacționezi la schimbarea reglementărilor privind metodele de stocare a datelor deoarece, în calitate de operator al centrului de date, luăm toate măsurile pentru a fi continuu în conformitate.

Locații multiple și conectivitate administrată

În situația în care compania ta are multe locații, iar în sediul unde sunt stocate datele și resursele nu este posibilă asigurarea unei conectivități reziliente și redundante, transferul resurselor IT către centrul nostru de date profesional îți asigură continuitatea afacerii și stabilitatea operațiunilor în orice moment.

Beneficii

Eficiență

Acces la spații de colocare echipate și securizate corespunzător normelor în domeniu, unde instalezi propria infrastructură IT.

Disponibilitate ridicată, susținută de nivelul asumat de disponibilitate prin alimentare cu energie electrică, aer condiționat, controlului și supraveghere constantă, competențele unei echipe cu experiență și alte sisteme.

Securitate

Protecția accesului, securitatea rețelei și a serviciilor, supravegherea utilizatorilor, monitorizarea unității și a parametrilor acesteia sunt asigurate printr-un furnizor de încredere cu ani de experiență și certificări.

Optimizarea costurilor

Reduci costurile pe care le presupun investițiile, căutarea, achiziționarea, echiparea și asigurarea unei proprietăți adecvate și apoi întreținerea spațiului destinat infrastructurii IT. În plus, resursele de infrastructură sunt scalabile și le poți adapta în funcție de nevoile businessului tău.

Redundanță geografică și latență scăzută

Data centerele Orange oferă atât redundanță local geografică, fiind singurul furnizor cu două centre de colocare în același oraș, cât și latență scăzută datorită amplasamentului strategic și geografic zonal. Acestea sunt amplasate în zone cu risc seismic scăzut și pregătite să îți asigure reziliența și continuitatea afacerii.

Certificări

Certificarea de Uptime Tier III Design atestă redundanța, reziliența și respectarea cerințelor privind disponibilitatea centrului de date din Cluj-Napoca, principalele caracteristici tehnice fiind:

  • disponibilitate crescută, care asigură o funcționare aproape neîntreruptă;
  • mentenabilitate concomitentă, ce permite efectuarea mentenanței fără a opri sistemul;
  • componente de capacitate redundante, ce oferă un nivel crescut de siguranță și fiabilitate.

Energie regenerabilă

Prin semnarea contractului de tip vPPA (virtual Power Purchase Agreement) cu ENGIE Romania, integrăm sustenabilitatea în centrul acțiunilor noastre, pentru a ne reduce impactul asupra mediului, prin utilizarea de energie regenerabilă pentru funcționarea echipamentelor colocate în data centrele noastre. Sprijinim astfel companiile din România în atingerea neutralității emisiilor de carbon până în 2040, ținta stabilită prin planul strategic al Grupului Orange - Lead the Future.

Decarbonizarea și utilizarea mai multor surse de energie regenerabilă și durabilă reprezintă o prioritate pentru noi, alături de folosirea resurselor în mod eficient, prin reutilizare și reciclare.

Vrei să discutăm?

Lasă-ne un mesaj și un consultant te va apela în maximum 48h

call

Sau sună la

0374.44.7766
calendar_white

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200

[+]

Îți mulțumim!

Am preluat datele tale și un consultant Orange te va suna în maximum 48h, de luni până vineri între 9:00 și 18:00.

Cu prietenie,
Echipa Orange

call

Sau sună la

0374.44.7766

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200