Threats Exposures Management

Soluția de scanare continuă a vulnerabilităților de securitate

 
  • Share

Prin implementarea unei soluții de gestionare a vulnerabilităților, companiile pot identifica și aborda în mod proactiv riscuri de securitate, îmbunătățind astfel securitatea generală a sistemelor informatice.

Ce este Threats Exposures Management?

Threats Exposures Management este soluția de securitate care utilizează inteligența artificială pentru a scana, evalua și raporta vulnerabilitățile de securitate. Acestea din urmă sunt descoperite în website-uri, aplicații web sau alte resurse cu adrese IP publice proprii.

Threats Exposures Management ajută la protejarea datelor companiei, la luarea imediată a măsurilor de securitate și prioritizarea rezolvării acestora, fiind accesibilă prin intermediul unei platforme web.

Cum funcționează?

Prin scanarea continuă și identificarea vulnerabilităților, Threats Exposures Management oferă o monitorizare continuă a riscurilor. Odată detectată, o vulnerabilitate poate fi evaluată și trimisă automat către un SIEM (Security Information & Event Management) sau gestionată în cadrul departamentului specializat al clientului. De asemenea, generează rapoarte (săptămânale/ lunare, în funcție de intervalul configurat) pentru o vizibilitate crescută în cadrul companiei asupra măsurilor de prevenție care pot fi luate, a rezolvării incidentelor și monitorizării acestora.

Threats Exposures Management folosește:

  • tehnologii de detectare a vulnerabilităților, bazate pe Inteligența Artificială (AI), dezvoltate și operate continuu de Orange Business Services împreună cu partenerii săi
  • tehnologii de interconectare standardizată cu alte soluții prin API
  • raportare automatizată

Ce beneficii îți aduce?

Reactivitate îmbunătățită

Prin reducerea riscului exploatării potențiale a vulnerabilităților de securitate, de către autorii atacurilor cibernetice, efectuându-se o evaluare proactivă continuă.

Eficiență operațională

Prin evaluarea listei de vulnerabilități, ajută experții în securitate IT să remedieze mai întâi cele mai critice amenințări de securitate și să le abordeze ulterior pe cele minore.

Raportare rapidă

Prin reducerea volumului de lucru operațional, pentru a identifica și a prioritiza amenințările de securitate, respectând atât reglementările interne și cât pe cele externe.

De ce să alegi Threats Exposures Management?

  • Este un produs dezvoltat în România de către o echipă de profesioniști în infosecurity, fiind administrat și integrat în infrastructura Orange Business Services.
  • Cu ajutorul acestei soluții, identifici suprafața de atac și selectezi domeniul de aplicare care urmează să fie scanat în mod regulat.
  • Îmbunătățești rezultatele cu surse, precum informații despre amenințări și activitatea atacatorului, pentru a clasifica în funcție de riscul de amenințare.
  • Prioritizezi remedierea în funcție de riscul de amenințare, precum și de contextul de afaceri și de caracterul critic al resurselor.
  • Monitorizezi și măsori progresul programului de gestionare a vulnerabilităților.

Partenerul nostru pentru securitate cibernetică

contact Created with Sketch.

Contactează echipele noastre de consultanți

Dacă dorești să afli mai multe informații despre soluțiile Orange Business Services pentru compania ta sau despre cum poți achiziționa și activa serviciul, contactează reprezentantul dedicat din echipa Relații cu Clienții sau apelează un consultant Telesales Orange.

776 (apel gratuit din rețeaua Orange)

0374.44.7766 (apel taxabil)

Vrei să afli mai multe despre soluțiile Orange sau să primești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale și te vom contacta în maximum 1 zi, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Trimite