plateste aici
Casierie online
deschisă non-stop
plătește online orice factură Orange

rapid și sigur, direct cu cardul tău

plătește aici »
reîncarcă aici, la curs BNR,
o cartelă PrePay

cu minim 5 euro credit și ai:

  • 100 MB internet pe mobil
  • 50% mai mult bonus Orange Phone Credit
reîncarcă aici »

condițiile de utilizare a website-ului

Acesta este website-ul oficial al Orange România.

Drepturile de autor asupra întregului conținut al acestui website sunt proprietatea Orange România.

Condițiile de utilizare se referă exclusiv la website-ul www.orange.ro.

Dacă nu ești de acord cu condițiile de utilizare de către tine a website-ului și a datelor cu caracter personal de către Orange România, nu mai utiliza acest website.

Tarifele, bonusurile şi serviciile Orange prezentate în broşuri, pliante sau ghiduri de utilizare au caracter orientativ. Informaţiile complete şi actualizate sunt disponibile în permanenţă pe website-ul Orange România.

Conținutul site-ului www.orange.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând, dar nelimitându-se, la forma electronică fără permisiunea anterioară scrisă a Orange România. Materialele publicate și conținutul www.orange.ro pot fi utilizate în scop personal, fiind interzisă comercializarea acestora.

Orange România nu este responsabilă pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizată a informațiilor de pe www.orange.ro. Orange România își rezervă dreptul de a face modificări în materialele și conținutul www.orange.ro în funcție de schimbările ce au loc cu privire la produsele și serviciile comercializate.

Orange România nu este responsabilă de costurile și/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informațiilor din www.orange.ro. Orange România își rezervă dreptul de a taxa unele dintre serviciile oferite pe www.orange.ro situație în care te va infoma în prealabil despre taxarea acestor servicii.

Orange România nu este responsabilă pentru niciun fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfuncționalități de orice fel ale www.orange.ro.

Orange România nu își asumă responsabilitatea pentru veridicitatea infomațiilor furnizate de terțe părți pe www.orange.ro.

Orange România își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul și structura website-ului.

sus