plateste aici
Casierie online
deschisă non-stop
plătește online orice factură Orange

rapid și sigur, direct cu cardul tău

plătește aici »
reîncarcă aici, la curs BNR,
o cartelă PrePay

cu minim 5 euro credit și ai:

  • 100 MB internet pe mobil
  • 50% mai mult bonus Orange Phone Credit
reîncarcă aici »

politica Orange România
pentru mediu, sănătate şi securitate ocupaţională

La Orange credem în dezvoltarea responsabilă a companiei, într-o strategie pentru dezvoltare ce respectă mediul, comunitatea, angajaţii, partenerii de afaceri şi acţionarii.

De aceea, am creat un sistem de management integrat pentru mediu, sănătate şi securitate ocupaţională, pentru a gestiona impactul asupra mediului şi riscurile asociate activităţilor, produselor şi serviciilor noastre (sistem bazat pe standardele ISO 14001:2004 şi OHSAS 18001:2007). Pentru aceste domenii, susţinem consecvent conformarea cu reglementările legale aplicabile şi cu standardele grupului din care facem parte.

Îmbunătăţim constant performanţele acestui sistem şi stabilim obiective specifice cu scopul de a demonstra preocuparea noastră pentru prevenirea poluării, a accidentelor şi bolilor profesionale prin:

  • managementul eficient al resurselor
  • managementul durabil al deşeurilor
  • creşterea conştientizării asupra aspectelor de mediu, sănătate şi securitate ocupaţională în rândul angajaţilor şi furnizorilor noştri

În cadrul organizaţiei am stabilit roluri, responsabilităţi şi autorităţi pentru menţinerea şi îmbunătăţirea continuă a sistemului de management integrat.

sus