×

Puterea comunității - 5 motive să te alături Comunității Orange

Întotdeauna mi-am dorit să fac parte dintr-un club, în care oamenii vin să împărtășească aceleași pasiuni, unde găsesc răspunsuri la întrebări și unde află lucruri interesante. Știți voi, genul acela de cluburi cum vezi prin filme. Un astfel de club este și Comunitatea digitală Orange, despre care vă voi vorbi în cele ce urmează.

articol
Noi oamenii, suntem făcuți pentru a face parte dintr-o comunitate și, așa cum probabil știți, nevoia de apartenență este una primară, așadar importantă, după cum ne spune cunoscuta piramidă a lui Maslow. Dar ce anume ne face să alegem o anumită comunitate din care să facem parte? Interesele comune? Categoric, da. Se spune că ”suntem suma oamenilor care ne înconjoară” și, de aceea, un alt aspect important este să ne înconjurăm de oameni care ne pot îmbunătăți calitatea vieții, oameni care ne ascultă și de la care putem învăța.

Comunitatea Orange este locul unde găsești toate aceste lucruri și chiar mai mult. Principiile după care ne ghidăm activitatea sunt cele care fac din Comunitatea Orange un loc prietenos și cald, unde putem sta de vorbă.

Nu am de gând să îți spun cifre sau statistici, ci am să îți dau doar câteva motive pentru care noi credem că vei vrea să ni te alături.

Ce vei găsi în Comunitatea Orange?

  1. Inspirație și motivație
Într-o comunitate puternică, există întotdeauna cineva cu o experiență deosebită, dornic să o împărtășească și să îi ajute pe ceilalți membri cu informații sau sfaturi utile. Membrii Comunității Orange sunt mai mult o echipă în care fiecare își aduce contribuția, fie chiar și doar prin aprecierea activității celorlați membri.
 
  1. Inteligență colectivă
Nimeni nu are niciodată toate răspunsurile și, oricât de priceput ai fi să cauți pe Google, răspunsurile cele mai bune vin tot de la ”cunoscători”, de la oameni în care ai încredere.
 
  1. Un loc în care poți să îți depășesti limitele
Atunci când te confrunți cu o problemă la care nu reușesti să găsești singur o soluție, te poți baza pe o echipă întreagă. Da, pentru că sunt aproape 3000 de membri în Comunitatea Orange, dispuși oricând să ajute, la orice oră din zi și din noapte. Totul se rezolvă mult mai ușor. Iar dacă experiența ta personală îi ajută pe ceilalți să își rezolve problemele, iar ei apreciază sfaturile tale, poți să devii chiar tu ”expertul”!
 
  1. Aici îți faci cunoștințe noi
De multe ori ne găsim în situația în care am avea nevoie de un anumit serviciu, de un sfat sau poate doar vrem să vedem ce se mai discută despe un anumit subiect și, cine știe, poate ne facem și prieteni noi. Comunitatea Orange este exact locul în care găsești cu siguranță ceea ce cauți, pe cineva întotdeauna dispus să te ajute și în al cărui sfat poți avea încredere. Și de aici, ajungem la cel de-al 5-lea motiv pentru care vei vrea să faci parte din comunitate.
 
  1. Un loc cu oameni responsabili
Da, așa este. În Comunitatea Orange, toți membrii își asumă responsabilitatea propriilor acțiuni și a informațiilor pe care le oferă. Mai mult, moderatorii noștri sunt oricând gata să intervină dacă este nevoie.
Comunitatea Orange este un loc sigur, prietenos, în care poți să ai încredere și în care respectul reciproc este o regulă, nu o excepție.

Vino și tu alături de noi, împărtășeste experiența ta cu ceilalți și bucură-te de toate beneficiile de a fi membru al comunității.

Hai cu noi în Comunitatea Orange!

Descoperă și alte informații despre acest topic sau împărtășește experiența în Comunitatea Orange.

Intreabă comunitatea, află ce se discută, răspunde la intrebări și vezi ce beneficii poți câștiga.

Intră în comunitate
Orange comunitate


Poți să fii primul care citește următorul articol. Lasă-ne adresa ta de e-mail.

articol
By Alina Dumitrescu
Salut! Sunt la Orange de foarte mulți ani, din care 14 în Customer Service. Pasiunea mea pentru digital și tot ce înseamnă online m-au făcut să ma indrept către Divizia Online. Aici îmi dau seama, în fiecare zi, că a fi digital înseamnă că poți să îți simplifici viața foarte mult. Și am decis să împărtășesc asta cu voi.