×

5 motive care te vor convinge că online este mai sigur

Întotdeauna am preferat varianta online, fie că e vorba despre plăți sau cumpărături, pentru că îmi place să evit locurile aglomerate, nu îmi place deloc să aștept și nu în ultimul rând, pentru că vreau să fac totul în timpul meu, atunci când vreau. Iar online totul este disponibil 24/7. Îți spun în cele ce urmează câteva lucruri pe care le poți face online și te vei convinge și tu.

articol

1. Comunitatea Orange

Știai că în Comunitatea Orange sunt peste 8.000 de membri? Oricând ai nevoie de ajutor sau pur și simplu vrei să vezi ce se mai discută, poți să intri în comunitate. Iar dacă devii membru activ poți să primești tot felul de beneficii și să participi la concursurile dedicate! Te-ai înscris deja? Felicitări!

2. Chatbot Djingo

Un prieten bun, disponibil oricând, la orice oră din zi din din noapte care să te ajute mai ales în situațiile speciale și urgente este de neprețuit. De acord?
Așa este și Chatbot Djingo, disponibil oricând ai nevoie de ajutor urgent. Dacă ți-ai blocat codul PIN și ai nevoie de codul PUK sau dacă ți-ai pierdut telefonul. Poți să apelezi la Djingo și ca să afli perioada contractuală a abonamentului tău, dacă vrei să verifici statusul serviciului roaming, dacă vrei să vezi ce oferte sunt disponibile pentru tine sau dacă vrei să știi care este statusul unei cereri de portare. Iată aici mai multe detalii depre ce poate face Djingo pentru tine.

3. Orange Help

Chiar dacă nu toate întrebările au și un răspuns simplu, noi ne străduim să îți oferim cât mai multe răspunsuri la întrebări generale despre produsele și serviciile noastre în secțiunea Orange Help, pe care am îmbrăcat-o în haine mai noi și mai frumoase. Și asta pentru că ne dorim ca tu să ai acces la informațiile utile pentru tine în orice moment. Tot Orange Help îți oferă și o serie de articole interesante despre noile tehnologii, review-uri la cele mai noi telefoane și o o serie de tips&tricks. Așa cum este acesta pe care tocmai l-ai parcurs!

4. Îți plătești facturile simplu și rapid

Pentru plata facturilor Orange poți să folosești cu încredere sistemul de plată online din contul tău My Orange. Dacă nu ai încă un cont, îți recomand să îți faci unul acum, în doar câțiva pași foarte simpli. Apoi, poți descărca aplicația My Orange pe telefonul tău mobil, dacă aceasta nu este preinstalată și doar în câteva minute poți achita factura Orange sau poți să reîncarci o cartela PrePay.
Pentru aceia dintre voi care aveți un card Orange Money, mai am câteva vești bune. Cu Orange Money poți să plătești atât factura Orange dar și facturile de utilități fără să mai fie nevoie să te deplasezi la vreun ghișeu sau să descărcarci o aplicație pentru fiecare factură în parte. De ce să ții minte atâtea parole? Mai mult, dacă folosești Orange Money pentru plata facturii Orange sau pentru reîncărcarea cartelei, primești 10% înapoi.

5. Îți cumperi un telefon nou/smartwatches/accesorii direct în magazinul online

Cu siguranță, îți place și ție sentimentul acela plăcut când primești un cadou. Ei bine, când faci o comandă în magazinul online Orange și pachetul îți este livrat la ușă, simți că tocmai ți-ai făcut un minunat cadou! Iar acum poți să comanzi orice telefon îți dorești pentru că îl poți achita când comanzi (îti recomand să alegi opțiunea de plată cu cardul, în loc de plata la livrare) sau îl poți achita în 24 de rate, dacă ești abonat Orange și varianta este disponibilă pentru produsul ales.
De asemenea, dacă vrei la rândul tău să faci un cadou, poți solicita ambalarea produsului pentru o ocazie specială, direct în coșul de cumpărături. Ți-am spus că transportul este gratuit la comenzi mai mari de 50 eur și că punctele tale Thank You valorează de 3 ori mai mult în magazinul online? Tocmai am facut-o! Aruncă-ți o privire la Ofertele speciale.

Îți doresc numai bine și să ai spor în toate!
 

Descoperă și alte informații despre acest topic sau împărtășește experiența în Comunitatea Orange.

Intreabă comunitatea, află ce se discută, răspunde la intrebări și vezi ce beneficii poți câștiga.

Intră în comunitate
Orange comunitate


Poți să fii primul care citește următorul articol. Lasă-ne adresa ta de e-mail.

articol
By Alina Dumitrescu
Salut! Sunt la Orange de foarte mulți ani, din care 14 în Customer Service. Pasiunea mea pentru digital și tot ce înseamnă online m-au făcut să ma indrept către Divizia Online. Aici îmi dau seama, în fiecare zi, că a fi digital înseamnă că poți să îți simplifici viața foarte mult. Și am decis să împărtășesc asta cu voi.