×

Office 365 Business Premium pentru afacerea ta

Astăzi aș vrea să îți vorbesc despre beneficiile pachetului Office 365 și cum le poți folosi pentru afacerea ta.

articol
Fie că este vorba de tineri aflați la început de drum, fie că sunt angajați cu experiență, care își schimbă drumul și pun bazele unui start-up, toți acesti oameni mă impresionează și le admir curajul de a-și urmări visele. De cele mai multe ori, acolo unde este pasiune, există și rezultate frumoase.

De-a lungul timpului lucrurile s-au schimbat foarte mult, dar este clar că astăzi, într-o lume în care accesul la informație este instant și limitele geografice sunt doar pe hârtie, instrumentele digitale sunt de un real ajutor. Cu ele poți ajunge foarte ușor la clienții tăi, la partenerii tăi și cu ele îți poți gestiona afacerea.

Prezența în mediul online este un aspect foarte important pentru orice afacere, cu atât mai mult pentru cele care sunt la început de drum.

Instrumentul despre care vreau să vă vorbesc astăzi este Office 365 și în special planul Office 365 Business Premium.

În afară de suita office (Word, Excel, Power Point) pe care o poți instala pe 5 calculatoare (Windows sau Apple) cu actualizări permanente, licența Office 365 Business Premium vine și cu versiunile actualizate pentru smartphone, fie că vorbim de IOS sau Android. Și tot în multiplu de 5, telefoane și/sau tablete.

Practic ai acces la informații de oriunde, indiferent că ești în fața laptop-ului sau pe teren, în timp ce discuți cu furnizorii sau partenerii.

Asta nu este tot. Office 365 Business Premium vine și cu o serie de servicii online, pe care puțini le cunosc, dar pe care aș vrea să le prezint mai jos:

OneDrive  - oferă un spațiu de stocare de 1TB . Îți permite să stochezi fișierele personale într-un singur loc, să le partajezi cu alte persoane și să le accesezi de pe orice dispozitiv conectat la internet. Dacă ești organizator de evenimente, de exemplu, ai putea salva portofoliul tău de evenimente pe One Drive, și apoi, să le oferi acces clienților tăi la fișierul respectiv sau la orice altă informație utilă.

Sway  - este o aplicație cu care poți crea în doar câteva momente newsletter-uri interesante pe care să le trimiți clienților tăi. Mai multe detalii despre aplicație și despre modul de utilizare poți găsi aici.

Bookings - este o aplicație special concepută pentru firmele mici și este o alternativă rapidă și ușoară la programarea facută prin telefon. Imaginează-ți  că ai un coafor sau un cabinet veterinar și toți clienții tăi ar trebui să te sune ca să își facă o programare. Cu aplicația Bookings clienții pot intra pe site-ul tău, își pot alege serviciul pe care îl doresc și intervalul de timp și își pot face singuri o programare. Beneficiul? Clientul poate să facă programarea oricând, nu mai este restricționat de un anumit interval de timp, câștigă timp, iar tu poți să gestionezi totul, mult mai simplu, dintr-o singură aplicație.

Iată cum funcționează Bookings în videoclipul de mai jos.
 

 
Microsoft Teams -  este o aplicație pe care o poți folosi pentru comunicarea cu furnizorii și partenerii tăi. Este un instrument ideal pentru planificarea unui proiect complex, cu multe etape, la care toți cei implicați au acces și de unde își pot lua informațiile de care au nevoie.  
Dacă vrei să afli mai multe detalii despre această aplicație, le găsești aici.

Forms - te ajută să afli mai ușor părerea clienților tăi despre serviciile pe care le-ai oferit sau despre modul în care ați colaborat. Cu Forms, poți să construiești un chestionar frumos pe care îl poți trimite clienților tăi prin email, sub forma unui link. Simplu de folosit, ușor de implementat.

Email-ul – Outlook este unul dintre cele mai folosite și apreciate tool-uri de email, care te ajută să îți organizezi întâlnirile, să îți prioritizezi activitățile și să ai acces la aceste informații de pe orice dispozitiv mobil. Casuța poștală de 50 GB per utilizator îți permite să atașezi fișiere de până la 150 MB. Mai mult, dacă ai deja un domeniu, poți personaliza adresa de email. Cool, nu-i așa?

Office 365 Business Premium este mai mult decât Word, Excel si Power Point. Este un instrument menit să ușureze viața unui antreprenor la început de drum, mai ales pentru că îți oferă toate aceste funcții împreună și, în felul acesta nu vei mai fi nevoit să le achiziționezi separat, cu costuri suplimentare.

Planul Office 365 Business Premium beneficiază acum la Orange de o ofertă specială pentru persoane juridice, antreprenori și microîntreprinderi​, pe care o puteți consulta aici.

Vă doresc să aveți spor în toate!
 

Descoperă și alte informații despre acest topic sau împărtășește experiența în Comunitatea Orange.

Intreabă comunitatea, află ce se discută, răspunde la intrebări și vezi ce beneficii poți câștiga.

Intră în comunitate
Orange comunitate


Poți să fii primul care citește următorul articol. Lasă-ne adresa ta de e-mail.

articol
By Anda Cristina Vasile
Sunt Anda la birou si Cristina acasă. Am intrat în echipa Orange în 2004, în call center, iar pe parcurs m-am îndreptat către Marketing unde sunt de 10 ani. And still counting. Cred că viața este un proces continuu de învățare și cred că la baza acestui proces stă în mare parte curiozitatea!