×

Servicii Orange transformate în cadouri, cu dragoste, pentru voi

Dacă nu te poţi decide ce cadou să oferi sau pur şi simplu nu ai nicio idee cum să faci o surpriză plăcută cuiva drag, mai ales acum în prag de primăvară, îmi permit să îţi ofer câteva variante.

articol
Primul lucru pe care trebuie neaparat să îl faci, dacă nu ai facut-o deja, este să afli care este numărul vostru magic. Intră în Contul tău online, introdu numerele voastre de telefon şi vezi câţi MB primiţi împreună. Dacă nu îi spui nimic despre intenţia ta, o să aibă o surpriză foarte plăcută atunci când va primi sms-ul cu vestea bună. 

Apoi, dacă nu este Miercuri şi nu plănuiţi să mergeţi la Orange Film, poţi organiza ceva foarte draguţ chiar acasă. Iată cum: descarcă aplicaţia Deezer pe telefonul tău, alege melodia voastră preferată sau melodia care vă aminteşte de emoţia momentului în care v-aţi cunoscut şi salveaz-o într-un playlist. O atmosferă romantică perfectă trebuie însă să aibă şi o iluminare potrivită, nu? Eu îţi recomand lumânările electrice, cu LED-uri. Le poţi găsi într-o mulţime de forme şi culori, iar avantajul principal este că  le poţi ţine aprise oricât de mult vrei pentru ca se alimentează cu baterii. Am văzut unele lumânări a căror flacără pâlpâie ca şi când ar fi reală şi altele care se pot regla prin telecomandă. Şi unde mai pui că pot fi folosite oricând, cu orice ocazie. 

Iar ca seara să fie perfectă, puteţi să inchiriaţi un film apărut recent pe care nu aţi avut vreme să îl vedeţi la cinematograf sau poate vreţi să revedeţi un împreună un film care v-a plăcut. Cum? Cu Orange Movie Go. Super simplu, oriunde şi oricând.

Acestea fiind spuse, vă doresc multe seri frumoase lângă cei dragi şi să sărbătoriţi iubirea în fiecare zi!
 

Descoperă și alte informații despre acest topic sau împărtășește experiența în Comunitatea Orange.

Intreabă comunitatea, află ce se discută, răspunde la intrebări și vezi ce beneficii poți câștiga.

Intră în comunitate
Orange comunitate


Poți să fii primul care citește următorul articol. Lasă-ne adresa ta de e-mail.

articol
By Alina Dumitrescu
Salut! Sunt la Orange de foarte mulți ani, din care 14 în Customer Service. Pasiunea mea pentru digital și tot ce înseamnă online m-au făcut să ma indrept către Divizia Online. Aici îmi dau seama, în fiecare zi, că a fi digital înseamnă că poți să îți simplifici viața foarte mult. Și am decis să împărtășesc asta cu voi.