×

De ce să cumperi un telefon din magazinul online Orange

Eu prefer cumpărăturile online. Și asta pentru că țin mult la confortul și la timpul meu liber. Iar cumpărăturile online sunt exact ceea ce îmi trebuie atunci când vreau să cumpăr ceva ce am nevoie sau dacă vreau să îmi fac o plăcere, pur și simplu.

articol
Trebuie să recunosc cu sinceritate că acum câțiva ani, dacă m-ar fi întrebat cineva dacă îmi place să îmi schimb telefonul mai des, i-aș fi răspuns cu un categoric ”nu”. De ceva timp însă, perspectiva mea s-a schimbat. Asta pentru că tehnologia avansează precum Făt Frumos din poveste, ”într-o zi cât alții în zece” și peste noapte apar noi modele de telefoane mai performante sau cu un design mai spectaculos.

De aceea, am decis saptămâna trecută împreună cu prietenul meu că este momentul să își schimbe telefonul pentru că nu mai corespunde cerințelor – are nevoie de mult mai mult spațiu pentru diverse aplicații utile și mai multă flexibilitate la instalarea/dezinstalarea lor.

Așadar, după cum vă povesteam în articolul ”Ce căutăm când decidem să cumpărăm un smartphone?” am început să căutăm împreună telefonul potrivit, pe internet. Decizia finală: Huawei P9. Din acest moment, mai avem de făcut doar câțiva pași foarte simpli. Intrăm în magazinul online, ne autentificăm în contul online să vedem ofertele, prețul telefonului și ce beneficii avem.

Abonamentul pentru care vrem să prelungim contractul, ca să beneficiem de toate avantajele vechimii lui de 7 ani, este un Orange 25. Dacă schimbăm acest abonament cu un Orange 26, adică doar 1 Euro în plus, beneficiem de încă o reducere de preț, în plus față de restul reducerilor aplicate exclusiv în magazinul online și încă 1 GB de trafic de internet, care se poate folosi şi în roaming. Ne mai gândim? Nu. Perfect. Mergem mai departe și inițiem comanda. Alegem să folosim toate punctele Thank You acumulate până acum pentru că în magazinul online punctele valorează cu 50% mai mult, ceea ce înseamnă că cele 200 de puncte pe care le avem se vor transforma în 30 de euro reducere, în loc de 20. Un alt beneficiu este faptul că avem transport gratuit pentru că valoarea finală a comenzii noastre este mai mare de 50 de euro.

Acestea sunt beneficiile importante pentru noi şi nu pot să trec peste faptul că tot ce v-am povestit s-a întâmplat duminica trecută, undeva în jurul orei 22!

Trebuie să mai ştiţi că aceste beneficii  nu sunt singurele. De exemplu, puteţi să cumpăraţi orice telefon doriţi şi să alegeţi plata lui în rate.  Dacă vreţi să îl faceţi cadou cuiva drag, puteţi solicita ca telefonul să fie ambalat corespunzător, pentru un efect special. Dacă telefonul nu corespunde aşteptărilor voastre, puteţi să solicitaţi returnarea lui în 30 de zile fără absolut niciun cost sumplimentar pentru voi. 

În concluzie, cumpărăturile online sunt şi vor rămâne întotdeauna varianta mea preferată. Dar vă rog să nu mă credeţi pe cuvânt. Vă provoc, cu drag, să încercaţi şi voi.

Acestea fiind spuse, vă doresc să vă bucuraţi de timpul vostru liber şi, ca întotdeauna, toate cele bune! 
 
TAGS:
SERVICII

Descoperă și alte informații despre acest topic sau împărtășește experiența în Comunitatea Orange.

Intreabă comunitatea, află ce se discută, răspunde la intrebări și vezi ce beneficii poți câștiga.

Intră în comunitate
Orange comunitate


Poți să fii primul care citește următorul articol. Lasă-ne adresa ta de e-mail.

articol
By Alina Dumitrescu
Salut! Sunt la Orange de foarte mulți ani, din care 14 în Customer Service. Pasiunea mea pentru digital și tot ce înseamnă online m-au făcut să ma indrept către Divizia Online. Aici îmi dau seama, în fiecare zi, că a fi digital înseamnă că poți să îți simplifici viața foarte mult. Și am decis să împărtășesc asta cu voi.