×

Orange Money, un vis împlinit

Da, Orange Money este un vis împlinit pentru mine, pentru că utilitatea, avantajele, simplitatea și claritatea acestui serviciu sunt de neegalat. Iar în cele ce urmează vă voi spune mai pe larg cum și de ce.

articol
Întotdeauna am urât să stau la cozi, să aștept la ghișeu, să alerg în toate părțile ca să îmi pot plăti facturile.

Ei bine, atunci când plătești online niciuna din aceste probleme nu te mai afectează. Cum ar fi însă dacă NU aș mai fi nevoită să accesez atâtea conturi, pentru care trebuie să țin minte parole si nume utilizator, să introduc datele cardului meu de fiecare dată când am de făcut o plată, să introduc pentru fiecare furnizor de utilități un cod de client, număr de factură și mai ales, datele cardului meu de nenumărate ori?

Ei bine, pentru că, așa cum se spune, lucrurile bune vin pentru cei ce știu să aștepte, visul meu s-a împlinit. Acum am Orange Money, care mi-a oferit mult mai mult decât așteptam.

Ce este Orange Money?

Este cea mai simplă alternativă digitală pentru gestionarea serviciilor financiare din viața ta. Cu Orange Money poți să transferi bani și să plătești facturi (inclusiv furnizori și comercianți) gratuit, poți să reîncarci un număr PrePay și, mai mult, poți să plătești direct cu telefonul prin Apple Pay. Cool!

Cum îmi deschid un cont Orange Money?

Ca să îți deschizi un cont Orange Money nu trebuie decât să ai un număr de telefon Orange, abonament sau PrePay. În cazul in care esti titular de abonament, lucrurile sunt foarte simple: descarci aplicația Orange Money și îți deschizi cont si card online, în cateva minute. Dacă nu esti tu titularul abonamentului sau ai un număr PrePay, trebuie să îți programezi o vizită într-unul dintre magazinele Orange ca să îți deschizi contul.  Apoi trebuie să alimentezi contul cu o anumită sumă, la alegere folosind orice cont bancar și să îl salvezi în aplicație.  

Primesc și un card fizic?

Da, dar este opțional. Poți solicita emiterea unui card Visa Classic sau Visa Platinum cu care poți face plăți contactless cu telefonul sau ceasul la comercianți sau online, sau poți să retragi bani de la orice bancomat din lume, gratuit. Cardul se solicită direct din aplicație și apoi vei fi anunțat prin email sau SMS când să mergi să îl ridici dintr-un magazin Orange sau poți solicita livrarea lui prin curier, la orice adresă din România.

Aș putea în acest moment să încep să vă spun despre beneficiile cardului Orange Money, dar sunt atât de multe, încât vă las pe voi să le consultați. Pot însă să vă spun că pentru un card de debit Visa Classic, costurile de administrare sunt... da, ați ghicit: zero! Iar retragerile de numerar, de la orice bancomat, sunt, ce să vezi! Tot zero. Iar cardul de debit Visa Platinum are inclusă și o asigurare de călătorie, pentru tine și membrii familiei tale. Wow!

Lista de vești bune nu se termină aici pentru că, dacă ești client Orange Money ai și o mulțime de oferte Orange Money, cu tot felul de reduceri la achiziționarea unor produse din magazinul online Orange, concursuri cu premii spectaculoase și 10% reducere la facturile Orange sau la reîncărcarea unui PrePay prin Orange Money.

Cum pot plăti cu telefonul?

După ce ai solicitat emiterea unui card de debit, în aplicația Orange Money se va emite instant un card virtual, cu toate datele unui card fizic: nume și prenume, data de expirare și cod de securitate (CVV).
Acum poți să îți descarci aplicația Orange Pay din Play Store (disponibilă pentru telefoanele Android cu funcție NFC)  sau sa accesezi Wallet dacă ești utilizator de iPhone (iPhone 6 sau mai nou) și să încarci detaliile cardului tău.

Din acest moment, nimic nu te mai oprește să plătești cu telefonul la orice POS care acceptă carduri Visa. Și nu uita, activează funcția NFC din telefonul tău ca să poți plăti cu telefonul.

Vă recomand cu căldură să încercați Orange Money, care este mai mult decât un simplu card bancar.
Aici găsiți toate detaliile de care aveți nevoie.

Toate cele bune!
 

Descoperă și alte informații despre acest topic sau împărtășește experiența în Comunitatea Orange.

Intreabă comunitatea, află ce se discută, răspunde la intrebări și vezi ce beneficii poți câștiga.

Intră în comunitate
Orange comunitate


Poți să fii primul care citește următorul articol. Lasă-ne adresa ta de e-mail.

articol
By Alina Dumitrescu
Salut! Sunt la Orange de foarte mulți ani, din care 14 în Customer Service. Pasiunea mea pentru digital și tot ce înseamnă online m-au făcut să ma indrept către Divizia Online. Aici îmi dau seama, în fiecare zi, că a fi digital înseamnă că poți să îți simplifici viața foarte mult. Și am decis să împărtășesc asta cu voi.