×

Tehnologia la superlativ - noi produse prezentate la CES 2019

CES – Consumer Electronics Show – este un show anual, considerant a fi cel mai mare târg de tehnologie din lume, la care marii producători își prezintă noile produse sau tehnologii. Anul acesta el a avut loc în ianuarie, la Las Vegas și, din multitudinea de produse prezentate, am ales să vă ofer detalii despre câteva, care se presupune că vor fi disponibile pe piață chiar anul acesta.

articol

LG Signature Oled TV R

LG a prezentat prototipul acestui televizor la ediția CES 2018, iar anul acesta au venit cu o variantă mult îmbunătățită, care va fi disponibilă la vânzare undeva în a doua jumătate a anului acesta (www.cnet.com). Ce este spectaculos este că inginerii LG au găsit o modalitate extrem de ingenioasă de a rula ecranul OLED flexibil într-un tub compact,”ascuns” apoi într-o cutie foarte elegantă, după părerea mea, atunci când nu este folosit.
Televizorul are diagonala de 65 inch, adică 1.65 m, display-ul este 4K și mai are o mulțime de alte funcții interesante cum ar fi faptul că televizorul poate rămâne ”ascuns” complet atunci când asculți muzică sau poate fi extins doar pe jumătate și poate afișa fie fotografii, fie un ceas și temperatura de afară. Vă mai spun doar că are sistem audio Dolby Atmos și cred că mă voi opri aici cu descrierea. Vă invit să vedeți și voi cam cum arată acest televizor.
 

Temi – The Personal Robot

Temi este un robot casnic, foarte draguț după părerea mea, integrat cu binecunoscuta Alexa de la Amazon și care este destinat familiilor și celor mai în vârstă. Se conectează prin Wi-Fi, are o autonomie de aproape 9 ore. Folosește senzori de mișcare și recunoaștere facială, are un display smart și este deja disponibil spre vânzare. Trebuie să recunosc că întotdeauna am visat la un astfel de robot, iar prezentarea lui m-a convins să vi-l prezint și vouă astăzi.
 

Samsung Space Monitor

Este vorba de un monitor foarte flexibil, a cărui poziție poate fi modificată în așa fel încât să optimizeze spațiul pe un birou. El va veni în variantele de 27 și 32 inch și care este deja disponibil la precomanda, așa cum anunță Amazon. Nu ar fi foarte multe de spus despre acest monitor, poate doar faptul că oferă o rezoluție 4K UHD și un sistem foarte interesant de ”ascundere” a cablurilor. Dar vă las pe voi să vă faceți o părere în acest video de prezentare.
 
 

Ring Door View Cam

Vorbim despre o sonerie cu cameră video care poate fi conectată la smartphone în așa fel încât să poți vedea cine este la ușa ta chiar și, mai mult, care îți permite să vorbești cu cel din fața ușii, chiar și atunci când nu ești acasă. Mie mi s-a părut un gadget foarte interesant și util, în același timp. Iată cum arată în videoclipul de mai jos.
 

Noul Acer Swift 7

Se pare că vorbim despre cel mai subțire laptop de pe piață, așa cum este descris de producători, cu o grosime de doar 9.98 mm. Cu un ecran de 14 inch, afișaj Full HD, sunet la standard Dolby Audio Premium, tastatură adaptată pentru lumină și întuneric și conectivitate 4G, Noul Acer promite să fie chiar spectaculos și va fi disponibil în Europa din luna aprilie a acestui an.
Iată un scurt video de prezentare al variantei black-gold care arată ca o bijuterie, după părerea mea.
 

 
TAGS:
TEHNOLOGIE

Descoperă și alte informații despre acest topic sau împărtășește experiența în Comunitatea Orange.

Intreabă comunitatea, află ce se discută, răspunde la intrebări și vezi ce beneficii poți câștiga.

Intră în comunitate
Orange comunitate


Poți să fii primul care citește următorul articol. Lasă-ne adresa ta de e-mail.

articol
By Alina Dumitrescu
Salut! Sunt la Orange de foarte mulți ani, din care 14 în Customer Service. Pasiunea mea pentru digital și tot ce înseamnă online m-au făcut să ma indrept către Divizia Online. Aici îmi dau seama, în fiecare zi, că a fi digital înseamnă că poți să îți simplifici viața foarte mult. Și am decis să împărtășesc asta cu voi.