×

Televiziunea viitorului sau viitorul în televiziune?

Viitorul televiziunii este on the go! Iată mai jos cât de uşor şi comod poate fi.

articol
Să fie clar de la început: contentul a fost, este și va fi rege! 

Fie că ne uităm la filmulețe cu pisici sau la unboxing de jucării pe YouTube, la poze pe FB sau Instagram, la filme și seriale pe Netflix, consumăm conținut.  Şi asta pe smartphone sau tabletă, din ce în ce mai mult.

În contextul ăsta, unde mai încape televiziunea clasică? Răspunsul e simplu: nu (prea) mai încape. 

Televiziunea ca și canal de distribuție de conținut trebuie să se reinventeze. Momentele în care te așezi pe canapea și deschizi televizorul vor fi din ce în ce mai rare și mai scurte.

Asta nu înseamnă că nu vrem, în continuare, să vedem Vocea..., factorul..., Urzeala…, știrile..., emisiunea lui X, talkshow-ul lui Y și altele.

La intersecția dintre nevoia de a consuma conținut într-un mod mai flexibil și televiziune, apare Orange TV Go. Canalele TV preferate, posibilitatea de a înregistra emisiunile pe care nu poți să le urmărești în direct, filme on-demand, totul la calitate maximă direct pe telefonul tău. Mai comod nu se poate.

Și pentru că am menționat calitatea maximă, trebuie precizat că pe Orange TV Go un canal HD se va vedea super bine, dacă telefonul tău are un ecran corespunzător.

Un exemplu al puterii pe care Orange TV Go ți-o pune în mână (cu care ții telefonul) vine dintr-o experiență personală. Sunt fan Simona Halep (la fel ca toată România) și la unul din meciurile ei de acum un an sau doi, nu eram nicicum în apropierea vreunui televizor. 

Așa că am scos telefonul și am căutat pe diverse site-uri sportive, măcar un "live text" să văd și eu. Așa am dat peste informația că un anumit canal TV din România transmite meciul în direct. 

De aici și până la momentul la care mă uităm la meci, în HD, pe telefonul personal, prin Orange TV Go n-au mai trecut decât câteva secunde. Probabil că am arătat destul de ciudat pentru un privitor din afară, stând la volan, pe dreapta, cu ochii în telefonul pus pe bord și având reacțiile de bucurie/frustrare pe care le ai la meciurile Simonei.

Ca abonat Orange, ai acces la cel puțin 21 de canale TV prin Orange TV Go în funcție de oferta ta, iar prin opțiunea dedicată, poți avea acces la toate canalele TV și peste 500 de filme și episoade ale celor mai populare seriale TV cu Movie Go Unlimited

Aplicația este compatibilă cu sistemele de operare Android și iOS, are funcție de smart search (caută atât în conținutul on-demand, cât și în programele TV) și îți recomandă cele mai interesante emisiuni sau filme chiar de la deschidere.

În plus, cu funcția NPVR (Network-Based Personal Video Recording),  poți înregistra emisiunile pe care nu le poți vedea în direct, în cloud, fără să-ți ocupe spațiu pe telefon. Traficul de date, este, evident, gratuit, atât timp cât ai resurse în abonamentul curent.

Nu vă mai rețin ci vă doresc doar vizionare plăcută! 
 

Descoperă și alte informații despre acest topic sau împărtășește experiența în Comunitatea Orange.

Intreabă comunitatea, află ce se discută, răspunde la intrebări și vezi ce beneficii poți câștiga.

Intră în comunitate
Orange comunitate


Poți să fii primul care citește următorul articol. Lasă-ne adresa ta de e-mail.

articol
By Mihai Naie
Numele meu este Mihai, dar prietenii îmi spun Mishu. Primul meu job a fost la radio, în ’93. Apoi, am lucrat pentru cele mai mari case de discuri din România, iar de câțiva ani sunt Orange. Pasiunile mele sunt: familia-cu fiica mea în frunte, artele marțiale și să fiu la curent cu ultimele noutăți. Din orice domeniu!