×

Smart Cash Register - o casă de marcat smart pentru afacerea ta

În afaceri, e important sa faci față provocarilor la fiecare pas, fie ele comerciale, tehnologice sau legislative. Oferta Smart Cash Register de la Orange, pe care aș vrea să ți-o prezint în cele ce urmează, te va ajuta să te bucuri de avantajele tehnologiei în timp ce te concentrezi pe aspectele vitale business-ului tău.

articol
Avem telefoane smart, tablete smart, televizoare, mașini de spălat și chiar frigidere smart pentru ca viața noastră să fie mai ușoară și să ne putem dedica mai mult timp lucrurilor care contează. Afacerea ta este cu siguranță un aspect important și poți alege să folosești tehnologia în beneficiul tău și al afacerii tale.

Casele de marcat Datecs, împreună cu abonamentul de internet oferit de Orange este unul dintre acele dispozitive care îți vor eficientiza afacerea.

Oferta Smart Cash Register îți pune la dispoziție case de marcat, la alegere, alături de o conexiune securizată de date mobile. În afară de faptul că această ofertă aduce o soluție completă (dispozitivul și abonamentul de internet), mai sunt câteva avantaje deloc de neglijat, pe care aș vrea să le prezint în continuare.

Casele de marcat smart, spre deosebire de casele de marcat obișnuite, au marele avantaj că sunt dotate cu un jurnal electronic. Ce înseamnă asta? Înseamnă că vechea rolă de hârtie a fost înlocuită cu acest jurnal electronic care înregistrează și stochează toate tranzacțiile într-un mediu digital. Datele referitoare la denumirea produsului sau serviciului pe care îl comercializezi, împreună cu valoarea aferentă și cantitatea, vor fi memorate pe un suport de memorie, integrat în casa de marcat.

De aici, ajungem la al doilea avantaj de care vei putea beneficia atunci când sistemul informatic va permite acest lucru. Mă refer la posibilitatea de a transmite datele tranzacțiilor la ANAF la finalul fiecărei zile, printr-o conexiune securizată. Ceea ce înseamnă drumuri mai puține și mai mult timp dedicat afacerii tale.

Un alt avantaj important pe care îl supun atenției tale este faptul că această ofertă include posibilitatea de achiziționare a casei de marcat dorite în 24 de rate, pe factura de servicii Orange.

Trebuie doar să ne faci o vizită în oricare dintre magazinele noastre, să alegi casa de marcat care te intersează, iar colegii noștri se vor ocupa de contractul de abonament la internet, cu trafic nelimitat și 3 luni de abonament gratuit.

Credeai că asta e tot? Ei bine, nu. Mai este un avantaj și anume acela că livrarea casei de marcat se face gratuit, direct la adresa dorită.

Dacă alegi să activezi și un contract de service și mentenanță cu firma Danubius Exim, reprezentantul Datecs în România, poți solicita și inițierea procesului de fiscalizare și punerea în funcțiune a casei de marcat. Pentru mai multe detalii, am pregătit și un ghid de întocmire a dosarului de fiscalizare ca să îți fie mai ușor și să știi ce trebuie făcut la fiecare pas.

Vă doresc o primăvară frumoasă și prosperă! Toate cele bune!
 
TAGS:
TEHNOLOGIE

Descoperă și alte informații despre acest topic sau împărtășește experiența în Comunitatea Orange.

Intreabă comunitatea, află ce se discută, răspunde la intrebări și vezi ce beneficii poți câștiga.

Intră în comunitate
Orange comunitate


Poți să fii primul care citește următorul articol. Lasă-ne adresa ta de e-mail.

articol
By Alina Dumitrescu
Salut! Sunt la Orange de foarte mulți ani, din care 14 în Customer Service. Pasiunea mea pentru digital și tot ce înseamnă online m-au făcut să ma indrept către Divizia Online. Aici îmi dau seama, în fiecare zi, că a fi digital înseamnă că poți să îți simplifici viața foarte mult. Și am decis să împărtășesc asta cu voi.