×

Hands-on Huawei P30 Pro

Astăzi, 26 martie, Huawei a lansat noua gamă de telefoane P30. Până la un review mai detaliat, hai să vedem, pe scurt, cum arată și cum se comportă proaspăt lansatul Huawei P30 Pro.

articol
Primul pas: ce e in cutie? Imaginea de mai jos cred că ”vorbește de la sine”.Modelul Huawei P30 Pro pe care l-am primit este cel cu 8 GB RAM, 256 GB spațiu de stocare și procesor proprietar Huawei Kirin 980, cu care ”ne cunoaștem” de la familia de modele Huawei Mate 20, lansată anul trecut.Din gama de culori disponibile pentru noile modele Huawei, exemplarul nostru s-a afișat în varianta Breathing Crystal, un adevărat curcubeu de nuanțe, cu alb, albastru, mov combinate în degradeuri foarte plăcute ochiului. Un aspect puțin mai neplăcut este că partea din spate a telefonului este foarte predispusă la urme de degete din utilizarea normală.Experiența manevrării telefonului este una plăcută, dimensiunea fiind foarte potrivită și la utilizarea cu o singură mână. La acest tip de utilizare ajută și sistemul de operare, Android 9 Pie, pe care Huawei îl oferă sub forma EMUI 9 (pe telefonul nostru am avut varianta 9.1).
Ecranul poate afișa rezoluții de până la 2340x1080 pixeli, dar software-ul permite setarea unui mod inteligent de schimbare dinamică a rezoluției ecranului, în funcție de necesități, mod care permite economisirea bateriei.
Pe ecran se găsesc atât camera frontală, cât și senzorul de amprentă, integrat în partea de jos.Pe lateralele telefonului găsim butonul de pornire/oprire și cel de volum, iar pe marginea de jos se găsește sertarul pentru SIM, care suportă două SIM-uri sau un SIM și un card de memorie pe standardul NanoMemory (NM), proprietar Huawei. Capacitatea maximă suportată de cardul de memorie este de 256 GB. Tot pe partea de jos se află mufa USB-C, pentru alimentare și căști audio, dar și difuzorul cu o grilă foarte generoasă.Pe spatele telefonului se găsesc nu mai puțin de patru camere foto, o premieră în rândul producătorilor de telefoane de top. Acestea se găsesc aliniate una sub alta începând cu colțul din stânga sus, într-o zonă specială, puțin ieșită în afară. Această zonă găzduiește trei din cele patru camere, cea de-a patra fiind imediat în exteriorul acestei zone, sub bliț.În curând voi reveni cu un review mai detaliat, după ce am ocazia să utilizez Huawei P30 Pro pentru câteva zile. Rămâneți pe recepție!


 

Descoperă și alte informații despre acest topic sau împărtășește experiența în Comunitatea Orange.

Intreabă comunitatea, află ce se discută, răspunde la intrebări și vezi ce beneficii poți câștiga.

Intră în comunitate
Orange comunitate


Poți să fii primul care citește următorul articol. Lasă-ne adresa ta de e-mail.

articol
By Mihai Naie
Numele meu este Mihai, dar prietenii îmi spun Mishu. Primul meu job a fost la radio, în ’93. Apoi, am lucrat pentru cele mai mari case de discuri din România, iar de câțiva ani sunt Orange. Pasiunile mele sunt: familia-cu fiica mea în frunte, artele marțiale și să fiu la curent cu ultimele noutăți. Din orice domeniu!