×

Hello Moto, Hello Lenovo

Orange Help inaugureză astăzi, împreună cu voi, o nouă serie de articole, “Orange Expert recomandă”. În primul articol al seriei vă prezentăm câteva impresii despre un super telefon, Lenovo Moto Z Play, care se poate transforma într-un super aparat foto sau un super proiector.

articol
De ce Lenovo și nu doar Moto? Dacă nu știați, vă spun eu acum: compania Motorola Mobility a fost preluată în 2014 de către Lenovo. 

Astăzi va voi povesti despre Lenovo Moto Z, telefonul rezultat din combinația Lenovo și Motorola şi pe care eu l-aș încadra în categoria telefoanelor Transformers. 

Dacă la prima vedere poate părea doar un nou smartphone Premium care încearcă să-și facă loc în rândul marilor jucători pe piața telefoanelor, după ce îl încerci, îți dai seama că este… altceva. Și asta în cel mai bun sens al cuvântului. De ce? Pentru că Moto Z poate fi nu numai telefon, ci și proiector, boxă portabilă sau poate fi transformat, cu ajutorul extensiei sale, într-un aparat foto de foarte bună calitate.
 
Caracterisiticile acestui smartphone de top le puteţi găsi oriunde şi de aceea eu vreau să vă spun că, pe lângă faptul că arată foarte bine, se şi miscă foarte bine. Aplicaţiile rulează perfect, iar partea de redare conţinut foto-video este chiar specială.

Ce mi-a plăcut foarte mult, pe lângă posibilitatea de a adăuga module, este faptul că telefonul are opţiuni de gesturi… puţin mai altfel decât telefoanele pe care le-am testat pană acum. Adică poţi aprinde lanterna dacă îl scuturi, poţi aprinde ecranul dacă treci mâna pe deasupra lui şi încă vreo două care trezesc puţin copilul din ţine. Credeţi-mă, trebuie să le încercaţi.

Revenind la partea de module, Lenovo Moto Z Play a reuşit să înglobeze foarte multe variante de customizare. Poţi adăuga o extensie pentru camera foto, modulul Hasselblad True Zoom, care reuşeşte să ofere un zoom optic de 10x. Nu  înlocuieşte un DSLR, dar poate oferi o experienţă destul de bună.
 
Pe lângă Modulul Hasselblad True Zoom, avem şi posibilitatea de adăugare proiector. Este vorba despre Insta-Share Projector. Proiectorul are o baterie incorporată, de 1100mAh, şi poate fi încărcat pe cont propriu, capacitatea fiind suficientă pentru o oră de redare video. Menţionez că diagonala maximă recomandată pentru proiectare este de 177 cm. 

Pe lângă aceste două module, Moto Z Play poate fi echipat şi cu o boxă externă, JBL SoundBoost Speaker, cu o baterie externă foarte subţire, plus alte carcase care să ofere telefonului un alt design.
 
Deşi, la prima vedere, s-ar putea spune că dacă tot adăugăm aceste module o să avem un telefon foarte robust, foarte gros, să nu uităm că Lenovo Z Play este cel mai subţire smartphone premium de pe piaţă având o grosime de doar 5,2 mm.
 
Aş putea să povestesc mult mai multe despre acest telefon, despre funcţii şi despre module, însă am să vă las să descoperiţi singuri de ce este capabil. Puteţi să îl găsiţi în magazinele Orange, unde îl puteţi testa în voie.

Vă garantez că veţi descoperi în Lenovo Moto Z Play un smartphone nu doar inteligent dar şi fun, de care este greu să te plictiseşti.

Descoperă și alte informații despre acest topic sau împărtășește experiența în Comunitatea Orange.

Intreabă comunitatea, află ce se discută, răspunde la intrebări și vezi ce beneficii poți câștiga.

Intră în comunitate
Orange comunitate


Poți să fii primul care citește următorul articol. Lasă-ne adresa ta de e-mail.

articol
By Alexandru Gherghe
Salut! Sunt la Orange de 4 ani și îmi desfășor activitatea în Customer Service. Ca un adevărat pasionat de tehnologie și curios din fire, îmi place să descopăr minunile și capacitatea ei de a schimba lumea. Și pentru că o descoperire nu trebuie ținută în secret, voi încerca să vă împărtășesc și vouă impresiile mele despre cele mai noi telefoane și gadgets de pe piață.