×

LG G6

Astăzi vă voi povesti despre ultimul smartphone LG – LG G6, care vine cu câteva aspecte care mie mi s-au părut foarte interesante şi pe care le voi împărtăşi cu voi.

articol
Cumva, înainte să văd telefonul, eram puțin sceptic și mă gândeam că LG nu va veni cu nimic nou, că voi avea în față un telefon bun, un telefon performant dar fără factorul "wow".
 
Ei bine, m-am înșelat. 

Design 

LG a venit de această dată cu un telefon cu un design spectaculos. LG G6 surprinde printr-un aspect mai mult decât atrăgator, fiind contruit din metal și sticlă de înaltă calitate. Sud-coreenii de la LG au înțeles cerința pieței și nu au făcut niciun fel de compromis în ceea ce priveste aspectul. Display-ul telefonului se întinde pe toata suprafața telefonului şi dă senzaţia că este un display fără margini, de 5,7 inch.
 
Cu o rezolutie QHD Plus – G6 dispune de afișajul FullVision ce oferă mai mult spațiu pentru navigare, o vizualizare mai largă a conținutului afișat şi o mai bună calitate imaginilor
Ecranul lui G6 este unul de tip IPS cu o rezoluție de 2880 x 1440 pixeli, ceea ce-i conferă o densitate de 564 ppi. Ce nu trebuie să uit să mentionez este faptul că display-ul este compatibil cu standardele HDR 10 și Dolby Vision, ceea ce înseamnă că G6 poate reda imagini cât mai apropiate de cele reale. 

Camera foto 

Să povestim puţin şi despre dotarile lui G6 în materie de camere. Probabil vă intrebați de ce spun camere - nu pentru că avem una principală și una frontală, ci pentru ca LG este dotat cu 2 camere principale și cu una frontală. Nu o să intru în foarte multe detalii tehnice, însa vă pot spune că cele două camere principale ale lui LG G6 au câte 13 MP și reușesc să capteaze imagini cu un unghi larg, care îţi oferă posibilitatea să surprinzi cât mai multe detalii într-o singură imagine. Chiar și în condiții de lumină slabă, fotografiile surprinse cu LG G6 au ieșit foarte clare.
 
Un alt punct forte a lui G6 este dat de rezistența la apă și praf, fiind primul telefon de la LG dotat cu o asemenea funcționalitate - care în opinia mea este indispensabilă la un telefon din gama premium.
 
Trecând acum și la lucruri care nu reprezintă neapărat un minus, ci mai degrabă aspecte ce țin de asteptările fiecărui utilizator, o să vă menționez și cateva specificații unde cred că LG putea să ofere mai mult.
 
În primul rând, procesorul oarecum de generație veche - Qualcomm Snapdragon 821, nu este unul tocmai bine optimizat din punct de vedere al consumului. Avem un telefon cu un ecran mare, foarte performat care are nevoie de multe resurse de energie. De aceea, capacitatea bateriei de 3.300 de mAh, combinată cu procesorul din dotare, nu fac chiar cea mai bună pereche din punct de vedere al optimizării consumului.

Per total, LG G6 este unul dintre telefoanele de top lansate în 2017, un telefon discret, foarte plăcut, cu puncte forte în zona de ecran şi redare foto-video.

Vă aşteptam în magazinele Orange să îl încercaţi şi voi. 
 
TAGS:
REVIEW-URI LG

Descoperă și alte informații despre acest topic sau împărtășește experiența în Comunitatea Orange.

Intreabă comunitatea, află ce se discută, răspunde la intrebări și vezi ce beneficii poți câștiga.

Intră în comunitate
Orange comunitate


Poți să fii primul care citește următorul articol. Lasă-ne adresa ta de e-mail.

articol
By Alexandru Gherghe
Salut! Sunt la Orange de 4 ani și îmi desfășor activitatea în Customer Service. Ca un adevărat pasionat de tehnologie și curios din fire, îmi place să descopăr minunile și capacitatea ei de a schimba lumea. Și pentru că o descoperire nu trebuie ținută în secret, voi încerca să vă împărtășesc și vouă impresiile mele despre cele mai noi telefoane și gadgets de pe piață.