×

Review Huawei MediaPad T3 10, un partener de călătorie perfect

Chiar înainte să plec în vacanță pe drumurile patriei, am primit spre testare o tabletă Huawei MediaPad T3 10. Inițial voiam să mă ocup de asta la întoarcere, dar în timp ce împachetam am ”aruncat” și tableta în rucsacul cu tehnologie (prelungitor, încărcătoare, laptop, modem 4G+, etc). Și bine am făcut! Vă spun și vouă mai jos experiența mea.

articol
Prima oprire pe traseu: Viscri. Semnal 4G full de la Orange, așa că am scos tableta pentru o trecere rapidă prin mail-urile de birou (încă nu intrasem cu totul în modul ”vacanță”) și văd că o colegă îmi cere un mesaj video pentru participanții la un proiect. Am profitat de faptul că mă aflam într-o zonă foarte liniștită și am întors tableta cu camera de 5MP spre mine și am înregistrat un scurt mesaj video, pe care l-am atașat la mail-ul de răspuns. Problemă rezolvată, colegă mulțumită.În după amiaza aceleiași zile, în hamac, am urmărit câteva episoade din serialul favorit, iar Huawei MediaPad T3 10 s-a dovedit extrem de ușor de manevrat și de ținut în mână pentru perioade mai lungi - cântărește doar 460g, ceea ce cu o altă tabletă, mai mare și mai grea, ar fi fost, probabil, mai dificil.

Ecranul LCD de 9.6” s-a comportat foarte bine în condițiile de luminozitate din momentul respectiv, iar cand m-am hotărât (cu greu) să mă ridic din hamac am remarcat că bateria de 4800 mAh era la doar 70%, deși foloseam tableta de câteva ore bune.

Huawei MediaPad T3 10 e pusă în mișcare de un procesor Qualcomm Snapdragon 425, ajutat de un procesor video Adreno 308. Această combinație face ca tableta să fie una foarte echilibrată din punct de vedere al performanței, capabilităților multimedia și duratei de viață a bateriei, chiar dacă nu poate fi considerată un model de vârf.Spuneam că am profitat de acoperirea excelentă a rețelei Orange în zona Viscri, pentru că Huawei MediaPad T3 10 are capabilități 4G, oferind un slot micro-SIM.

Modemul GSM suportă viteze de până la 150 Mbps download, ceea ce s-a dovedit mai mult decât suficient pentru streaming video la o calitate foarte bună. Mai târziu, pe parcursul călătoriei, în zone cu semnal mai slab, am profitat de diferitele rețele Wi Fi pentru a continua să urmăresc serialul favorit.

Pe drumul de întoarcere, destul de lung, tableta a funcționat ca un gadget anti-plictiseală pentru fiica mea, ea putând să urmărească videoclipuri pe YouTube sau să se joace diverse jocuri.Huawei MediaPad T3 10 s-a dovedit un companion extrem de potrivit în călătorile din această vacanță, combinația de performanță, conectivitate, dimensiuni foarte potrivite pentru un dispozitiv de luat în bagaj și durata de viață a bateriei fiind una clar câștigătoare.

Un mare plus este și prețul foarte prietenos cu buzunarul.

În mod clar o alegere smart, Best Deal la Orange!

 

Descoperă și alte informații despre acest topic sau împărtășește experiența în Comunitatea Orange.

Intreabă comunitatea, află ce se discută, răspunde la intrebări și vezi ce beneficii poți câștiga.

Intră în comunitate
Orange comunitate


Poți să fii primul care citește următorul articol. Lasă-ne adresa ta de e-mail.

articol
By Mihai Naie
Numele meu este Mihai, dar prietenii îmi spun Mishu. Primul meu job a fost la radio, în ’93. Apoi, am lucrat pentru cele mai mari case de discuri din România, iar de câțiva ani sunt Orange. Pasiunile mele sunt: familia-cu fiica mea în frunte, artele marțiale și să fiu la curent cu ultimele noutăți. Din orice domeniu!