×

Review Ultimate Ears Boom 2 – o boxă de excepție pentru o vacanță perfectă

Dacă nu mai poți cu căldura din oraș și ai chef să dai o fugă până la mare, cu prietenii, pentru o bălăceală, ce faci? Iei costumul de baie, șlapii, prosopul de plajă și neapărat boxa Ultimate Ears Boom 2. Astăzi vă vorbesc despre această boxă excepțională într-un review puțin altfel.

articol
Să începem aventura.

Plecăm la mare. În mașină, pe locul din dreapta, nu ești doar navigator, ci poți fi și DJ oficial al micului, dar inimosului grup cu care ai pornit în aventură. Cum?


Conectezi boxa Ultimate Ears Boom 2 la telefon prin Bluetooth si alegi un playlist cu piese bune de roadtrip, să cântați cât vă țin puterile. Boxa face cinste numelui de Boom 2 și umple mașina cu sunetul ultimelor hituri.Ultimate Ears Boom 2 reprezintă companionul perfect pentru zilele de vacanță, având un design extrem de versatil și funcționalități care o fac să fie cea mai bună alegere pentru orice ocazie. Calitatea sunetului este foarte bună, Boom 2 se aude tare și clar chiar și în aer liber, oferind sunet la 360o.

Călătoria până la mare trece fără să vă dați seama și, ca teleportat, te trezești că ați ajuns pe plajă. Ce faci?  ”Nu stiu, dar fac o baie cum ajung...”… lași boxa pe mal, plonjezi direct în apă și după câteva mișcări de brațe realizezi că boxa Boom 2 e cam aproape de apă.

Probleme? Nici vorbă!  Ultimate Ears Boom 2 e rezistentă la apă și poate fi scunfundată până la un metru adâncime timp de maxim 30 de minute, conform standardului IPX7. Și iată cum muzica de la telefonul rămas pe plajă încă se mai aude.

Pe plajă, la soare, cu șapca trasă pe ochi, te relaxezi ascultând muzica preferată și urmărind forfota celor din jur.

Controalele sunt simple și intuitive, iar din aplicația dedicată se poate activa controlul prin ușoare loviri. Lovind ușor boxa de două ori în partea de sus se poate trece la piesa următoare, iar cu trei ușoare loviri se revine la piesa anterioară. Cu funcția Bloc Party două surse muzicale separate pot fi conectate la aceeași boxă Boom 2 prin intermediul aplicației dedicate. Similar, două boxe Ultimate Ears Boom 2 pot reda sunetul de la o singură sursă.Ultimate Ears Boom 2 suportă și convorbiri telefonice prin conectarea telefoanelor compatibile cu standardul Bluetooth Hands-Free Profile.

Durata de încărcare este de două ore și jumătate și asigură funcționarea pentru aproximativ 15 ore.Cu tot ce oferă, Ultimate Ears Boom 2 reușește să păstreze și chiar să ducă mai departe succesul primei generații a produsului. O alegere inspirată și o recomandare fără nici un fel de rezervă din partea mea, dar și a altor doi utilizatori care au avut amabilitatea să ne ofere opinia lor după testarea Ultimate Ears Boom 2.

Adriana din București: ”Anul acesta, la mare, UE Boom 2 a fost un tovaraș perfect de vacanță.  În afară de faptul că  se aude fenomenal și are un nivel de bași spectaculos, arată și foarte cool, e rezistentă la apă și se conectează extrem de ușor la telefonul mobil și la laptop.
Într-o seară am facut chiar o experiență pe plajă, am conectat boxa la un playlist preferat cu muzica de Beach Club si, mă credeți sau nu, s-au adunat o mulțime de oameni și au dansat pe plajă lângă noi. Am facut și o poză, ca ca să ma credeți!  Nu am avut niciodată o experiență atât de cool cu o boxă și acum o iau cu mine peste tot.  Obișnuiam să las radioul să cânte în mașină, pe drum... ei bine, de când am boxa asta ascult în mașină doar ce vreau eu la o calitate excelentă!”Alexandru din București: ” Eu nu mă mai despart de boxa asta. O iau cu mine peste tot, pentru că este foarte practică, rezistentă și nu în ultimul rând, se aude excepțional ! Are niște bași… Vă spun că în vacanță am dat o petrecere de pomină  fără să am nevoie de cine știe ce aparatură. Telefonul în buzunar, playlist-ul pornit, boxa și… cam atât! Am făcut o alegere bună când am cumparat-o și o recomand cu căldură.”
Să aveți o vacanță cu muzică bună!
 

Descoperă și alte informații despre acest topic sau împărtășește experiența în Comunitatea Orange.

Intreabă comunitatea, află ce se discută, răspunde la intrebări și vezi ce beneficii poți câștiga.

Intră în comunitate
Orange comunitate


Poți să fii primul care citește următorul articol. Lasă-ne adresa ta de e-mail.

articol
By Mihai Naie
Numele meu este Mihai, dar prietenii îmi spun Mishu. Primul meu job a fost la radio, în ’93. Apoi, am lucrat pentru cele mai mari case de discuri din România, iar de câțiva ani sunt Orange. Pasiunile mele sunt: familia-cu fiica mea în frunte, artele marțiale și să fiu la curent cu ultimele noutăți. Din orice domeniu!