×

Review Lenovo Tab 4 – o tabletă pentru toată familia

Vă invit să descoperiţi mai jos principalele caracteristici ale tabletei Lenovo Tab 4 8” şi de ce consider că este o tabletă pentru toată familia.

articol

Design

Lenovo Tab 4 atrage atenția prin grija cu care au fost trasate liniile și îmbinarea componentelor. Carcasa este subțire, doar 8.2 mm, Lenovo având grijă să ofere în acest spațiu limitat, difuzoare stereo

Difuzoarele oferă sunet la calitate bună și certificare Dolby Atmos şi poţi avea o experiență plăcută când ai nevoie să te relaxezi şi să asculţi muzică. 

Pentru audiofilii “oldschool” Lenovo oferă și conector audio de tip Jack 3.5mm. Deci nu va fi nevoie să schimbați căștile preferate. 


Partea din spate a tabletei este confecționată dintr-un material plăcut la atingere, care nu adună amprente şi îi conferă în felul ăsta un aspect îngijit tot timpul.

Display

800 x 1280 pixeli. Nu pare mult, dar pentru aceste dimensiuni, rezoluția este suficient de bună pentru a putea vizualiza toate filmulețele sau tutorialele de pe YouTube care te interesează.
Iubitorii de filme artistice nu vor fi nici ei dezamăgiți pentru că rezoluția și culorile redate de ecranul IPS sunt foarte bune,  cu acoperire 87% din spațiul de culoare sRGB.

Performanţă

Partea de procesare este asigurată de procesorul Snapdragon 425 cu 4 nuclee ce funcționează la 1.4Ghz

Este o tabletă care are ca focus multimedia și de aceea, eu consider că alegerea făcută de cei de la Lenovo este una foarte potrivită, procesorul fiind bine optimizat în ceea ce privește consumul de baterie. 

Tableta de 8 inch dispune de o baterie cu capacitate de  4850 mAh, pentru care Lenovo promite aproximativ 20 ore de utilizare. Ceea ce și reușește atunci când tableta este folosita pentru multimedia, iar luminozitatea ecranului este setată pe auto. 

Lenovo Tab 4 funcționează cu Android 7.0 foarte aproape de versiunea de bază oferită de Google. 

De ce este o tabletă pentru toată familia?

Spun acest lucru pentru că Lenovo oferă două moduri de customizare a tabeletei în funcție de utilizator: Modul Productivitate și Modul pentru copii.

Astfel, spre deosebire de tabletele special create pentru copii, atunci când cel mic nu folosește tableta, o poți folosit tu: treci  în modul productivitate şi poţi să răspunzi  la emailuri, să completezi un tabel excel sau pur şi simplui, să te uiţi în linişte la serialul preferat. 

În plus, pentru Modul Copii, ai la dispoziție o husă ce acoperă marginile tabletei, un sticker pentru partea din spate și o folie de protecție a ecranului care reduce lumina albastră pentru a proteja ochii sensibili ai copiilor. 
 

Pe partea de software, modul special creat pentru copii oferă câteva jocuri de bază educative, dar cel mai important, oferă protecție asupra conținutului accesat

Browserul include site-uri selectate de către KIDOZ, o platformă care oferă conținut relevant și distractiv pentru copii. De asemenea, tableta se poate seta în așa fel încât să limiteze timpul de utilizare al tabletei și poţi  să asiguri un echilibru între statul pe tabletă și alte activităţi. 

Aplicațiile standard precum camera foto sau aplicația pentru notițe au fost și ele modificate pentru cei mici, fiind distractive și ușor de utilizat. 

Tot din acest mod pentru copii, se pot selecta aplicațiile sau conținutul la care pot avea copiii acces, așa încât poți să stai liniștit că nu va fi expus la un tip de conținut nepotrivit

Concluzia mea

Lenovo Tab 4 are difuzoare bune, o bună performanţă şi un design premium, cu un display strălucitor şi bine echilibrat din punct de vedere al culorilor.

Iar dacă eşti in căutarea unei tablete care să fie pe placul tuturor, de la cei mici până la bunici, Lenovo Tab 4 este cea mai bună alegere, atât pentru funcţiile speciale cât şi pentru faptul că dimensiunea tabletei este foarte potrivită pentru mâinile unui adult cât şi ale unui copil de-o potrivă.Nu pot să spun că performanţa camerei  foto este printre cele mai bune şi poate ar fi fost ceva loc de îîmbunătăţire, dar Iîţi va oferi ore bune de utilizare ca să urmăreşti filmele preferate sau îi va distra pe cei mici, fără să îţi faci griji asupra conţinutului pe care îl pot accesa.Cred că tableta Lenovo Tab 4 poate să fie cadoul perfect pentru copii, mai ales că acum tableta este în ofertă specială Best Deal în magazinele Orange.

 

Descoperă și alte informații despre acest topic sau împărtășește experiența în Comunitatea Orange.

Intreabă comunitatea, află ce se discută, răspunde la intrebări și vezi ce beneficii poți câștiga.

Intră în comunitate
Orange comunitate


Poți să fii primul care citește următorul articol. Lasă-ne adresa ta de e-mail.

articol
By Alexandru Gogonea
Salut, sunt în Orange de mai bine de 2 ani iar colegii mă mai cunosc și sub numele « De ce ? » . De ce ? Ei bine, pentru că în afară de pasiunea pentru fotografie și gadgeturi, vreau să știu și cum funcționează cele două. Așadar, după ce voi afla răspunsurile la întrebările "de ce?" și "cum?", o să vă povestesc și vouă, aici, ca de la curios la curioși.