×

HTC U Ultra

Din seria “Orange Expert recomandă” vă prezentăm astăzi noul flagship de la HTC: HTC U Ultra - un telefon care te ascultă, învaţă de la tine şi te surprinde.

articol
Anul 2017 este, pentru HTC, un an de relansare, un an în care încearca să se apropie cât de mult posibil de marii jucători din piața producătorilor de telefoane smart. Cum în ultimii ani au pierdut ceva teren față de competitorii din zona premium, HTC încearcă să recupereze.

Ca să nu mai lungim mult vorba o să trecem direct la vedeta lunii (la Orange) – HTC U Ultra.

La prima vedere telefonul iese în evidența prin marime – este un telefon mare cu un ecran de 5.7 inchi. Este oarecum curios că cei de la HTC au aşteptat destul de mult pâna la lansarea unui nou phablet după One Max.

U Ultra oferă specificații bune care ar trebui să-i permită să concureze de la egal cu viitoarele modele de vârf pe care le vor lansa rivalii tradiționali.

Cu toate că este un telefon mare, este foarte simplu de utilizat și iți oferă acces rapid către toate aplicațiile și funcțiile de bază – acest aspect mă duce cu gândul că HTC poate viza zona business, unde e nevoie de un telefon practic, care să te țină conectat la tot ce este important pentru tine.

Pe langă partea de specificații tehnice si partea de dimensiuni, HTC scoate un as din mâneca și ofera clienților un telefon cu doua ecrane. Cum? Da, da, două ecrane. Ecranul principal este însoțit de un mic ecran secundar cu rezoluție de 160 x 1040 pixeli și diagonală de 2 inchi care este amplasat lângă camera foto frontală. De ce ar fi util acest ecran și care ar fi încadrarea lui în acest peisaj?

Vă propun să facem un mic exercițiu și să ne gândim la situațiile în care vizionați un videoclip, citiți un articol sau sunteți concentrați la un joc și deodată vă apare o notificare care vă încurcă. Aici intervine acest mic ecran, care va afișa notificări, lista celor mai des apelate contacte, butoane virtuale pentru controlul redării media, starea vremii și altele.
Dacă tot suntem în era digitală, iar companii uriașe precum Google investesc în inteligența artificială, HTC pătrunde ușor în această zonă. Clar la un nivel mai mic, insă este un pas curajos în zona smartphone.

HTC U Ultra vine în ajutorul utilizatorilor cu funcția Sense Companion. Acest asistent digital îți poate sugera să te îmbraci mai gros și să pleci ceva mai devreme spre serviciu dacă se anunță ninsoare,  îți poate aminti să-ți iei un acumulator extern la drumuri mai lungi; poate chiar să-ți recomande un restaurant când ești plecat peste weekend. Toate acestea merg mâna în mână cu ecranul secundar unde sunt afișate toate informațiile.

Cei de la HTC afirmă că Sense Companion învață mereu despre tine și lucrurile pe care le faci zilnic, transformând telefonul într-un device din ce în ce mai intuitiv și mai ușor de folosit. În plus, HTC U Ultra are  încorporată și functia de recunoaștere vocală, funcție cu ajutorul căreia poți debloca telefonul, poți respinge apeluri sau poți opri alarma.

Să discutăm puțin și de camera foto a telefonului. După cum ne-a obisnuit, HTC a dotat U Ultra cu o cameră performantă care folosește un senzor UltraPixel 2 de 12 MP, care inregistrează la rezoluție video 4K. Pe langâ calitatea video foarte bună, filmările vor beneficia de un sunet de înaltă fidelitate datorită sistemului de captare audio cu 4 microfoane care ajută la inregistrarea sunetului la 360 de grade.

Ca să nu dezvălui chiar toate secretele HTC U Ultra, vă mai spun doar că iți poate analiza urechea internă pentru  a adapta sunetul din căști, te ajută să faci cele mai tari selfie-uri și îți oferă o experienţă vizuală inedită.

Pentru a testa toate aceste funcții și a te bucura de noile lui tehnologii te invit să testezi HTC U Ultra și să ne povestești experiența ta cu acest smatphone.
TAGS:
REVIEW-URI HTC

Descoperă și alte informații despre acest topic sau împărtășește experiența în Comunitatea Orange.

Intreabă comunitatea, află ce se discută, răspunde la intrebări și vezi ce beneficii poți câștiga.

Intră în comunitate
Orange comunitate


Poți să fii primul care citește următorul articol. Lasă-ne adresa ta de e-mail.

articol
By Alexandru Gherghe
Salut! Sunt la Orange de 4 ani și îmi desfășor activitatea în Customer Service. Ca un adevărat pasionat de tehnologie și curios din fire, îmi place să descopăr minunile și capacitatea ei de a schimba lumea. Și pentru că o descoperire nu trebuie ținută în secret, voi încerca să vă împărtășesc și vouă impresiile mele despre cele mai noi telefoane și gadgets de pe piață.