×

HTC U 11

Se pare că HTC și-a propus ca anul 2017 să fie un an de relansare, un an care să aducă în prima linie compania din Taiwan. De aceea, în această ediţie Orange Expert recomandă, m-am gândit să vă povestesc puțin și despre fratele mai mare al acestuia, HTC U11.

articol
Înainte să-l văd pentru prima dată, eram convins ca HTC U11 nu o să mă mai surprindă cu nimic. Așteptam un telefon mare, un telefon robust, clar un device care să mențină trendul telefoanelor cu eran curbat, cu o cameră principală foarte bună și cu specificații tehnice de top, care să facă din U11 un competitor important pentru celelalte brand-uri de pe piață.

Ei bine, într-adevăr U11 este foarte apropiat de descrierea de mai sus. Este un dispozitiv mare cu un ecran de 5,5 inch, echipat cu un procesor performant Snapdragon 835, 4 GB RAM, conectivitate LTE 1 Gbps, cu o cameră principală de 12 megapixeli.

Deci aproape tot ce spuneam mai sus. De ce spun aproape?

Pentru că HTC U11 nu vine echipat cu un ecran curbat sau edge. Mulți ar spune că déjà a pierdut lupta și că au ratat din nou ocazia sa intre în ring cu  marii jucatori din piață. Din punctul meu de vedere, cred că HTC a făcut o alegere bună, a mers pe varianta simplă și sigură -  a creat un telefon cu un design foarte plăcut, practic, ușor de manevrat, care se simte foarte bine în mână.

Totuși, cu ce vine în plus U11?

Unul dintre punctele de interes ale lui U11 este camera telefonului. Vedem în ultimul timp un trend în zona foto a pieței smartphone – marile companii din industrie investesc foarte mult în această componentă, iar utilizatorii apreciează din plin atenția acordată acestui segment. U11 este echipat cu o cameră foto de 12 megapixeli care, conform producătorului, încorporeaza aceeași tehnologie de autofocalizare ultraspeed full sensor care poate fi regasită și în camerele foto de tip DSLR. Camera este ajutată și de un sistem de stabilizare optică și electronică pentru a menține fotografiile si filmările stabile și clare. Un alt lucru interesant este legat de camera frontală care are mai multi megapixeli decât cea principală – 16 megapixeli.

O altă funcție, din punctul meu de vedere cea mai interesantă, este Edge Sense care prin simpla strângere a telefonului în mână îți permite să faci poze, să trimiți mesaje sau să accesezi aplicațiile preferate. Este o funcție foarte practică care te ajută să ajungi la aplicațiile dorite fără să mai fie nevoie de alte atingeri de ecran.

Pe lângă toate aceste funcții, HTC U11 vine și cu certificare IP67  care este indispensabilă unui telefon din gama premium.

Concluzia? HTC U11 este un telefon complet, complex, care se prezintă foarte bine prin aspect, dar și prin utilitate. Vă invit să îl descoperiţi şi să îl testaţi în magazinele Orange.
 
TAGS:
REVIEW-URI HTC

Descoperă și alte informații despre acest topic sau împărtășește experiența în Comunitatea Orange.

Intreabă comunitatea, află ce se discută, răspunde la intrebări și vezi ce beneficii poți câștiga.

Intră în comunitate
Orange comunitate


Poți să fii primul care citește următorul articol. Lasă-ne adresa ta de e-mail.

articol
By Alexandru Gherghe
Salut! Sunt la Orange de 4 ani și îmi desfășor activitatea în Customer Service. Ca un adevărat pasionat de tehnologie și curios din fire, îmi place să descopăr minunile și capacitatea ei de a schimba lumea. Și pentru că o descoperire nu trebuie ținută în secret, voi încerca să vă împărtășesc și vouă impresiile mele despre cele mai noi telefoane și gadgets de pe piață.