×

Message Yourself & Avatar - Ce trebuie sa stii despre cele mai noi functii Whatsapp

WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume folosită de peste 2 miliarde de utilizatori din întreaga lume. De curând au fost lansate câteva funcții interesante, despre care voi vorbi în cele ce urmează.

articol

Cum trimiți un mesaj către tine cu Message yourself?

Una dintre caracteristicile mai noi este funcția "Message Yourself" sau Mesaj către tine, disponibilă acum ceva vreme doar utilizatorilor Telegram.
Aceasta funcție îți permite să trimiți mesaje către propriul număr de telefon, astfel încât să le poți citi mai târziu sau să le trimiți altor persoane.
Pentru a utiliza această funcție, trebuie să deschizi WhatsApp și să selectezi opțiunea de mesaj nou. Apoi, trebuie să selectezi propriul număr de telefon din lista de contacte, care apare chiar pe prima poziție în listă, cu imaginea de profil și statusul ales. După ce ai selectat numărul tău, poți scrie un mesaj și să-l trimiți.Această funcție este utilă atunci când ai nevoie să îți amintești ceva important sau atunci când ai o informație importantă pentru tine - cum ar fi link-ul unui articol de pe internet, o imagine din computer etc., pe care este mai ușor să o accesezi din Whatsapp.

Cum îți creezi un avatar pe Whatsapp?

Funcția avatar de la WhatsApp este una dintre cele mai populare și versatile opțiuni de personalizare a contului de utilizator. Aceasta permite utilizatorilor să creeze un avatar unic, care poate fi folosit atât în conversatii, cât si ca imagine de profil.
Avatar-ul poate fi personalizat în mai multe feluri, începând cu aspectul general - culoarea pielii, forma feței, tipul de păr și alte detalii fizice. De asemenea, poți adăuga un anumit stil de îmbrăcăminte, accesorii și emoticoane, astfel încât avatar-ul să reflecte cât mai bine personalitatea și stilul tău individual.Vă doresc să aveți spor în toate și sărbători fericite!
 

Descoperă și alte informații despre acest topic sau împărtășește experiența în Comunitatea Orange.

Avatar pe whatsapp

Intreabă comunitatea, află ce se discută, răspunde la intrebări și vezi ce beneficii poți câștiga.

Intră în comunitate
Orange comunitate


Poți să fii primul care citește următorul articol. Lasă-ne adresa ta de e-mail.

articol
By Alina Dumitrescu
Salut! Sunt la Orange de foarte mulți ani, din care 14 în Customer Service. Pasiunea mea pentru digital și tot ce înseamnă online m-au făcut să ma indrept către Divizia Online. Aici îmi dau seama, în fiecare zi, că a fi digital înseamnă că poți să îți simplifici viața foarte mult. Și am decis să împărtășesc asta cu voi.