×

Cum adaugi text la videoclipuri pe TikTok?

Adaugarea textului peste videoclipurile pe care le postezi pe TikTok se poate face foarte ușor, mai ales dacă vrei să incluzi o explicație a videoclipului, un titlu pe care să-l vadă publicul sau doar ceva distractiv. poți personaliza stilul și culoarea fontului cum iți dorești. Vedem în cele ce urmează cum să adăugăm text la videoclipurile TikTok, astfel încât să profităm de această funcție încorporată.

articol
Cum adaugi text la videoclipuri pe TikTok?
Dacă vrei să introduci text într-un videoclip nou, imediat după ce îl capturezi, este foarte ușor. Deschide aplicația TikTok pe Android sau iPhone și urmează acești pași simpli.
După ce ați capturat videoclipul, vei vedea instrumentele afișate în partea de jos sau din dreapta. Acestea includ stickers, filtre și, desigur, text. Atinge pictograma Text din partea de jos pe Android sau din dreapta sus pe iPhone.
Vei vedea apoi opțiunile de personalizare împreună cu tastatura. Tastează textul pe care vrei să îl adaugi, astfel încât să poți previzualiza personalizările pe care le alegi. Textul apare ca o suprapunere pe videoclipul tău.


 
  • Poți alege culoarea fontului, tipul fontului (clasic, masina de scris, scriere de mână etc.), poți adauga sunete (opțiunea Sounds), efecte, voce și orice îți dorești.
  • Dacă doriți să mutați textul într-o altă locație, pur și simplu trageți caseta de text cu degetul.
  • Pe măsură ce ajustezi personalizările, poți vedea imediat modificările. Când ești mulțumit de text, atinge Terminat/Done în colțul din dreapta sus.
  • Adaugă orice alte efecte pe care le dorești la videoclip și selectează Următorul/Next în partea de jos când ai terminat.


 
  • Apoi poți adăuga hashtag-uri, poți eticheta persoane, poți include o locație sau orice alte ajustări pe care le dorești, la fel ca orice alt videoclip pe care îl capturați și îl postați. Pentru a publica videoclipul, alege Postare sau pentru a-l salva și a-l publica mai târziu, alege Schițe/Draft
  • Pentru a elimina textul pe care l-ai adăugat, deschide videoclipul și atinge butonul Text. Selectează Edit și apoi elimină tot textul. Atingeți Terminat /Done pentru a salva modificarea.
Să aveți spor în toate și să vă bucurați de soare!
 

Descoperă și alte informații despre acest topic sau împărtășește experiența în Comunitatea Orange.

Intreabă comunitatea, află ce se discută, răspunde la intrebări și vezi ce beneficii poți câștiga.

Intră în comunitate
Orange comunitate


Poți să fii primul care citește următorul articol. Lasă-ne adresa ta de e-mail.

articol
By Alina Dumitrescu
Salut! Sunt la Orange de foarte mulți ani, din care 14 în Customer Service. Pasiunea mea pentru digital și tot ce înseamnă online m-au făcut să ma indrept către Divizia Online. Aici îmi dau seama, în fiecare zi, că a fi digital înseamnă că poți să îți simplifici viața foarte mult. Și am decis să împărtășesc asta cu voi.