×

Cum să ai mai puţine carduri de fidelitate în portofel

Eu aveam în jur de 10 carduri de fidelitate, dar am descoperit o metodă ingenioasă să îmi eliberez portofelul de ele. Iată cum.

articol
Sunt absolut convins că şi voi aveţi, ca şi mine, o mulţime de carduri de fidelitate care vă oferă fie reduceri la cumpărarea de produse, fie puncte de fidelitate sau cine stie ce alte avantaje.

Majoritatea acestor carduri funcționează pe baza unui cod de bare care trebuie scanat ori de câte ori achiziționăm ceva.

Pentru a-ți elibera portofelul de toate aceste carduri, trebuie să știi că atât Apple Store cât și Google Play oferă o gamă largă de aplicații cu ajutorul cărora se pot stoca cardurile în memoria telefonului. 

Pașii de parcurs cu majoritatea acestor aplicații sunt simpli:
 
  1. Îți instalezi aplicația și eventual îți faci un cont

  1. Scanezi cardurile folosind camera telefonului

  1. Data viitoare când vei avea nevoie de card la magazin, îl accesezi din aplicație, iar vânzătorul poate scana codul de bare direct de pe ecranul telefonului.

Așa lași cardurile fizice acasă și folosești spațiul din portofel pentru alte lucruri… mai importante.

Râmâneţi pe aproape, revin şi cu alte Tips & Tricks!
 

Descoperă și alte informații despre acest topic sau împărtășește experiența în Comunitatea Orange.

Intreabă comunitatea, află ce se discută, răspunde la intrebări și vezi ce beneficii poți câștiga.

Intră în comunitate
Orange comunitate


Poți să fii primul care citește următorul articol. Lasă-ne adresa ta de e-mail.

articol
By Marius Herţa
Salutare tuturor! Sunt de mulţi ani la Orange şi am făcut parte din mai multe echipe din Customer Service, printre care si Mobile Data Experts. Recunosc că sunt pasionat de tot ce înseamnă telefoane şi gadgets. Îmi place să testez tot ce ce îmi cade în mână şi din acest motiv, toţi prietenii mei îmi cer părerea atunci când se gândesc să îşi cumpere un telefon nou. Aşadar, dragi prieteni, părerile mele sunt aici, la dispoziţia voastră!